برگزاری نشست سیاستگزاری دومین رویداد استارتاپ دانش آموزی مازندران

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۸ کد : ۴۰۱۴۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۰۱۵
دومین رویداد استارتاپ دانش آموزی مازندران با هدایت و حمایت دانشگاه علمی کاربردی مازندران برگزار می شود
برگزاری نشست سیاستگزاری دومین رویداد استارتاپ دانش آموزی مازندران

اولین نشست کمیته سیاستگزاری دومین رویداد استارتاپ دانش آموزی مازندران با حضور دانشگاه علمی کاربردی مازندران برگزار شد و پروژه این رویداد برای سال جاری کلید خورد.

نظر به  برگزاری موفق اولین رویداد کارآفرینی دانش آموزی استان مازندران در سال 1396 با  همکاری و هدایت دانشگاه علمی کاربردی مازندران؛ برنامه ریزی و هماهنگی اولیه برای اجرای مشترک این رویداد توسط اداره کل آموزش و پروش استان و دانشگاه علمی کاربردی مازندران آغاز شد.

شایان ذکر است در اولین دوره این رویداد، بیش از 120 ایده مختلف در 3 گروه برق، کشاورزی و طراحی پوشاک از 6 شهرستان مازندران شرکت نمودند. طی 3 رویداد  کافه کارآفرینی که در بهمن 1396 برگزار شد، تعداد 10 ایده انتخاب و به مرحله رویداد استارتاپ راه پیدا کردند. فناوران و ایده پردازان  پس از بهبود ایده ها با کمک مربیان، در روز رویداد استارتاپ دانش آموزی در اردیبهشت 1397 در مجموعه میزبان بابلسر در حضور داوران، سرمایه گذاران، مدیران وزارت آموزش و پرورش، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، رییس پارک علم و فناوری مازندران و سایرین به معرفی فناوری خود پرداختند. شایان ذکر است در حاشیه این رویداد نیز، اولین فن بازار دانش آموزی استان نیز در مرکز رشد خوشه فناوری دانشگاه علمی - کاربردی مازندران برگزار شد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir