پیام رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۸ کد : ۴۰۱۶۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۰۴۱
دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه علمی - کاربردی مازندران طی پیامی آغاز سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ را تبریک گفت

بسمه تعالی

امروز هر حرکت علمی و فرهنگی و کاری که در خدمت نظام و کشور جمهوری اسلامی و برای نوسازی و پیشرفت و آبادانی این کشور انجام می‌گیرد، یک عبادت است.

حضرت  امام خامنه ای مدظله العالی

آغاز سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ را به همه دانشجویان گرامی، مدرسان محترم و کارکنان پرتلاش دانشگاه، صمیمانه تبریک می گویم.

مقارن بودن شروع سال تحصیلی جدید با ایام محرم به همه ما یادآوری می‌کند که امام حسین(ع)، استاد بزرگ آزاده طلبی، مبارزه با ظلم و فساد، امر به معروف و نهی از منکر و در یک کلام واقعه عاشورا، بزرگ ترین مکتب تعلیم و تربیت است.

دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان متولی نظام آموزش عالی مهارت و فناوری کشور، به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد نیاز بخش های مختلف، با تعامل و مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی حرکت می‌کند و مصمم است تا با توسعه آموزش‌های مهارتی و شغل‌محور، در تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی نقش مهمی را ایفا نماید.

دانشگاه جامع علمی کاربردی با رسالت ارتقا دانش کار و ایجاد انگیزه کارآفرینی و اشتغالزایی در بین دانشجویان تلاش می کند تا همسو با نیازهای بازار و تدوین رشته‌های جدید، بستر لازم برای ایجاد دانشگاه کارآفرین را فراهم سازد.

امید است فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی به جای مدرک گرایی، به دغدغه همگانی و فرهنگ تبدیل شود و دانشگاه جامع نیز بتواند با اجرای برنامه‌های ارتقاء کیفیت خود، در تأمین نیازهای کشور به نیروهای ماهر و توانمند موفق‌تر از گذشته عمل کند.

از درگاه ایزد منان برای کلیه دانشجویان عزیز، مدرسان گرامی و کارکنان دلسوز دانشگاه، توفیق روز افزون خواستارم.

دکتر ناصر جعفری

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران