چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی مازندران

۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۰۳۳۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۹۱۷
چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران ۲۴ و ۲۵ مهرماه در آمل برگزار می شود

چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران 24 و 25 مهرماه برگزار می شود.

در این نمایشگاه که به میزبانی مرکز علمی – کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار می گردد، دستاوردهای مراکز علمی – کاربردی استان مازندران به مدت دو روز در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.

این نمایشگاه شامل بخش های از قبیل بازارچه کارآفرینی، بخش معرفی رشته شغل های دانشگاه جامع علمی - کاربردی، کلینیک مشاوره اشتغال، نمایشگاه مشاغل، مشاغل خانگی، بخش عکس مشاغل و کارگاههای آموزشی می باشد.

همچنین برای نخستین بار در این نمایشگاه بخش کاریابی در نظر گرفته شده است تا دانش آموختگان و دانشجویان جویای کار علمی - کاربردی مازندران به بخش تحقیق و توسعه شرکتهای حاضر در نمایشگاه معرفی شوند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

• Instagram:@uast_ac_ir