هشت و یك دهم میلیارد ریال سهمیه وام خود اشتغالی مراكز علمی – كاربردی مازندران

۲۵ خرداد ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۷۱۱ اخبار شیرپوینت
هشت و یك دهم میلیارد ریال سهمیه وام خود اشتغالی مراكز علمی – كاربردی مازندران

علی احمدی فر كارشناس اموررایانه و اشتغال دانشگاه علمی – كاربردی واحد استانی مازندران با اعلام اینكه بیش از هشت میلیارد ریال اعتبار از سوی صندوق مهر امام رضا(ع) برای وام خود اشتغالی دانش آموختگان علمی – كاربردی مازندران در سال 1388 در نظر گرفته شده است، گفت: داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت http://www.mehrereza.ir اطلاعات بیشتر و فرمهای مربوط به متقاضیان وامهای اشتغال زا در قالب وام های كسب و كارهای خانگی، تولیدی، خدماتی، توزیعی و كارفرمایی را دریافت و پس از تكمیل و بررسی نهایی(تائید) مركز علمی – كاربردی محل تحصیل به واحد استانی دانشگاه جامع علمی – كاربردی مازندران تحویل نمایند.

وی افزود: دانشجویان علاقمندی که بین 20 تا 45 سال ، دارای کارت پایان خدمت و بیکار باشند همچنین خانمهایی که سرپرست خانواده دارای شرایط خاص مندرج در دستورالعمل هستند می توانند از تسهیلات استفاده کنند.

احمدی فر در پایان اعلام كرد: سقف پرداخت تسهیلات برای مشاغل خانگی حداکثر 30 میلیون ریال ، خوداشتغالی و روستایی حداکثر 100 میلیون ریال و طرحهای کارفرمایی حداکثر 300 میلیون ریال که با ارائه مستندات و فرمهای مربوطه از طریق واحد استانی به صندوق استان قابل پیگیری است.