بازدید معاون آموزشی دانشگاه جامع از مركز مهندسی دریایی محمودآباد

۱۴ تیر ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۷۱۸ اخبار شیرپوینت
دكتر افشار معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی - كاربردی بهمراه رئیس واحد استانی مازندران از مركز مهندسی دریایی محمودآباد بازدید كردند
بازدید معاون آموزشی دانشگاه جامع از مركز مهندسی دریایی محمودآباد

دکتر افشار معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی باتفاق رئیس واحد استانی مازندران از مجتمع آموزشی شرکت ملی نفتکش ایران در محمودآباد بازدید داشتند.

مرکز آموزش تخصصی علوم دریایی محمودآباد از طریق ثبت سراسری ( غیر متمرکز ) سال تحصیلی 88 ـ 1387 در دو رشته کارشناسی پیوسته مهندسی ناوبری کشتی و مهندسی مکانیک کشتی پذیرش دانشجو داشته است و هم اکنون دانشجویان علمی ـ کاربردی در این مرکز مشغول تحصیل هستند. دانشجویان این رشته بورسیه وزارت نفت می باشند و از کلیه خدمات رایگان آموزشی و رفاهی برخوردارند و از بدر ورود به استخدام شرکت ملی نفتکش ایران در خواهند آمد.

دکتر افشار ضمن حضور در جمع دانشجویان بر اهمیت توسعه صنعت دریایی و دریانوردی ، امکانات مرکز را برابر استانداردهای آموزشی در حد عالی دانسته و بر گسترش دوره ها و مقاطع تحصیلی در این مرکز تأکید داشتند و راهکارهایی ارایه نمودند که مورد استقبال ناخدا نخستین رئیس مجتمع آموزشی شرکت ملی نفتکش ایران قرار گرفت.

ناخدا روزبه نخستین كیادهی در ادامه این بازدید گزارشی از ابتكارات و اختراعات از جمله رتبه برتر جشنواره خوارزمی و انتخاب به عنوان نخبه ملی را به بازدیدكنندگان ارائه كرد.