موفقیت دانشجوی علمی - کاربردی ساخا

۱۳ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۴۰ اخبار شیرپوینت
پذیرش طرح رضا حامی دانشجوی علمی - کاربردی ساخا در کمیته اشتغال و فناوری دانشگاه
موفقیت دانشجوی علمی - کاربردی ساخا

طرح دانشجوی مرکز علمی – کاربردی خدمات ایمنی و آتش نشانی آمل، رضا حامی با عنوان سیستم آسان رول در ششمین جلسه كمیته اشتغال و فناوری دانشگاه جامع علمی كاربردی مورد پذیرش واقع گردید.

این طرح در قالب انجمن علمی و دانشجویی ارسال گردیده و از طریق كمیته اشتغال و فناوری دانشگاه جامع مبلغ پنج میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای این طرح پرداخت گردید.

یادآور می شود دانشگاه جامع علمی – کاربردی در راستای گسترش فرهنگ کارآفرینی از سال 1386 از طریق ایجاد کمیته اشتغال و فناوری به مجموعه اعضای انجمن‌های علمی- دانشجویی كه طرحی خوداشتغالی، اشتغال‌زایی و یا كارآفرینی(طرح تجاری) تهیه و تدوین نمایند به ‌نحوی كه طرح مذكور این قابلیت را داشته باشد كه در صورت تحقق منجر به توسعه اشتغال مولد و پایدار گردد، برای هر انجمن علمی و هر مركز تا سقف پنج میلیون تسهیلات بلاعوض پرداخت می نماید.