کارگاه تشکیل تعاونی در واحد2

۱۳ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۴۱ اخبار شیرپوینت
کارگاه تشکیل تعاونی در مرکز علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد 2
کارگاه تشکیل تعاونی در واحد2

كارگاه آموزشی تشكیل تعاونی دانشجویی و دانش آموختگان در تاریخ 8 مهرماه در سالن اجتماعات مركز آموزش علمی – كاربردی فرهنگ و هنر واحد 2 مازندران با حضور جمع كثیری از دانشجویان و دانش آموختگان مراكز آموزش علمی – كاربردی چالوس و مسئولین اداره كل تعاون ، مسئولین اداره تعاون شهرستان چالوس ، مسئولین واحد استانی  و مسئولین و مدیران مراكز آموزش علمی – كاربردی شهرستان چالوس  برگزار گردید.

این جلسه با پخش سرود جمهوری اسلامی و قرائت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد .در آغاز محمودی عالمی مدیر مركز فرهنگ و هنر واحد 2 ضمن خوشامد گویی به حاضرین، هدف جلسه را آشنایی دانشجویان با چگونگی دریافت تسهیلات و تشكیل تعاونی عنوان كردند.در ادامه مهندس احمدی فر نماینده واحد استانی در خصوص چگونگی دریافت وام توسط دانش آموختگان و دانشجویان از صندوق مهر رضا توضیحاتی ارائه كردند وبه ارائه راهكارهایی در این زمینه پرداختند و در آخر نیز به پرسشهای حاضرین به صورت كامل پاسخ دادند. عابدی مسئول اداره كل تعاون استان نیز ضمن تشریح كامل چگونگی تشكیل تعاونی ودریافت تسهیلات از این طریق و معرفی كتاب در جستجوی كار به كلیه سوالات حاضرین در این زمینه پاسخ دادند.

در پایان جلسه تعدادی بروشور و CD جهت كاملتر كردن اطلاعات در بین حاضرین در جلسه پخش شد.