برگزاری آزمون جامع ارزیابی حرفه ای مهر ماه 1388 دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی

۱۸ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۴۳ اخبار شیرپوینت
آزمون جامع ارزیابی حرفه ای مهر ماه 1388 دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی 9 صبح روز جمعه بیست و چهارم مهر ماه سالجاری برگزار می شود.
برگزاری آزمون جامع ارزیابی حرفه ای مهر ماه 1388 دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی

آزمون جامع ارزیابی حرفه ای مهر ماه 1388 دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی 9 صبح روز جمعه بیست و چهارم مهر ماه سالجاری همزمان با 30 استان کشور، در دو شهرستان مازندران برگزار می شود. در استان مازندران نیز در شهرستان های بابل با 294 نفر داوطلب و تنکابن با 176 نفر داوطلب به مسئولیت مراکز علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر واحد (4) بابل و مهستان سبز شمال تنکابن برگزار می گردد.                                                                 لازم به ذکر است داوطلبان شرکت کننده در این آزمون می بایست از روز دوشنبه بیستم مهر ماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات مورد نیاز ، کارت ورود به جلسه خود را پرینت بگیرند. گفتنی است داوطلبان این آزمون در چهار گروه آزمایشی فرهنگ و هنر با 23 کد رشته ، مدیریت و خدمات اجتماعی با 24 کد رشته صنعت با 42 کد رشته و کشاورزی با 15 کد رشته به انجام آزمون می پردازند. ضمناً به داوطلبان عزیز یادآور می شود جهت رفع نقص احتمالی کارتهای شرکت آزمون به مراکز یاد شده مراجعه نمایند.