عصر شعر در محمودآباد

۲۸ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۴۴ اخبار شیرپوینت
عصر شعر در محمودآباد

مراسم عصر شعری به مناسبت بزرگداشت شاعران نامی تمامی اعصار (حافظ و مولانا) در سالن اداره ارشاد شهرستان محمودآباد با همکاری مرکز علمی- کاربردی فرهنگ و هنر واحد 3 محمودآباد ( موسسه فرهنگی هنری سبز باران ) و کانون شعر و ادب دانشگاه خزر محمود آباد 26 مهر 1388 برگزار گردید. در این مراسم که با حضور اعضای شورای شهرستان محمودآباد و مسئول انجمن شعر و ادب شهرستان و اساتید مجرب دانشگاهها برگزار شد، محمد آقاجانپور استاد ادبیات مرکز علمی – کاربردی واحد 3 و دانشگاه خزر به ارایه سخنرانی به صورت رایانه ای با موضوع : " تجربه های متفاوت عشق در اشعار حافظ و مولانا " پرداخته و بعد از آن شاعران شیرین گفتار از نقاط مختلف استان از فریدونکنار بارانی تا نور نیمایی به ارائه ی اشعار زیبای خود پرداخته و دانشجویان نیز در این شعر سرایی سهمی را به خود اختصاص دادند . در پایان با اهداء جوایز به عزیزان شرکت کننده از آنها تقدیر و تشکر به عمل آمد .