ثبت نام سراسری پذیرش دانشجوی کاردانی و کارشناسی ترمی

۳۰ آبان ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۵۱ اخبار شیرپوینت
سهم دانشجویان علمی ـ کاربردی در کشور از 10% به 25 ارتقاء می یابد
ثبت نام سراسری پذیرش دانشجوی کاردانی و کارشناسی ترمی

سهم دانشجویان علمی ـ کاربردی در کشور از 10% به 25 ارتقاء می یابد. رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران اعلام داشت نظر به ضرورت تحول علمی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه، و در راستای برنامه های کاهش نرخ بالای بیکاری در برنامه پنجم توسعه، همراه استقبال روزافزون جوانان و خانواده ها، سهم دانشجویان نظام آموزش های عالی علمی ـ کاربردی از ده درصد به بیست و پنج درصد افزایش یابد. این شاخص برای کشورهای پیشرفته پنجاه درصد است. یکی از جذابیت مهم نظام علمی ـ کاربردی تنوع وسیع رشته های آن براساس نیاز بازار کار و قابلیت های منطقه ای است.

در پذیرش سراسری دانشجوی کاردانی و کارشناسی ترمی در نیمه اول آذر ماه سالجاری با توزیع دفترچه ثبت نام در باجه پستی شهرها و بصورت الکترونیکی آغاز می شود. در این مرحله با 223 کد رشته کاردانی و 68 کد رشته کارشناسی بالغ بر 7000نفر ظرفیت پذیرش دانشجو در سطح 30 مرکز آموزش عالی علمی ـ کاربردی مازندران خواهد بود. 22 رشته جدید نیز جزء پذیرش آذر ماه خواهد بود. رشته های جدیدی شامل مهندسی تکنولوژی ساختمان، کارشناسی هواشناسی، مهندسی سخت افزار کامپیوتر، مهندسی مدیریت ICT ، مهندسی کنترل ابزار دقیق، مهندسی الکترونیک، برق صنعتی، مهندسی جوش، مهندس مکانیک خودرو، کارشناسی تصویرسازی (گرافیک)، تعمیر خودرو، ساختمان اجرای بتن، نقشه برداری مسیر، مدیریت تعاون و سبزی و صیفی، تولید مرکبات، صید و بهره برداری، فرآورده های شیلاتی، کارشناسی حقوق علوم ثبتی می باشند که پذیرش دانشجو برای اولین بار انجام می شود.