همایش وحدت حوزه و دانشگاه

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۶۲ اخبار شیرپوینت
همایش گرامیداشت سالگرد شهادت استاد شهید آیت ا... دکتر مفتح با عنوان همایش وحدت حوزه و دانشگاه از سوی مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 1 مازندران برگزار شد.
همایش وحدت حوزه و دانشگاه

در این همایش که ساعت 14 روز پنجشنبه 26 آذرماه سال جاری با محوریت راهکارهای عملی وحدت حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات اداره کل ارشاد اسلامی مازندران برگزار گردید، مدیرکل منابع انسانی سازمان بازرسی کشور، جمعی از مسئولین استانی، همکاران، اساتید و دانشجویان مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 1 مازندران حضور داشتند.

در این همایش پس از خیرمقدم رئیس همایش (و رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 1 مازندران)
اکرم السادات مهربخش و سخنرانی احمدی گرجی مدیرکل منابع انسانی سازمان بازرسی کشور، نفرات برگزیده به ارائه مقالات خود پرداختند.

همچنین در ادامه همایش از نفرات برتر و دانشجویانی دست اندرکار برگزاری این همایش با اهداء اوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود، قدردانی بعمل آمد.

ساداتی دبیر این همایش در رابطه با برگزاری این همایش اذعان داشت: این همایش به همت دانشجویان روابط عمومی مرکز آموزش علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 1 مازندران با رایزنی ها و برنامه ریزی هایی که این دانشجویان طی بیش از دو ماه انجام دادند، در قالب واحد درسی برگزاری همایش ها به مرحله اجرا درآمد.