بیانیه مرکز فذا

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۶۵ اخبار شیرپوینت
امام خمینی (ره) یک حقیقت همیشه زنده است. نام او پرچم این انقلاب، راه او راه این انقلاب و اهداف او اهداف این انقلاب است.
بیانیه مرکز فذا

هنوز عصر خمینی فرا نرسیده است ، در افکار خمینی نوعی معنویت است که جهان سخت بدان نیازمند است.

برژینسگی - استراتژیسین بزرگ آمریکا

گر مردی بتواند انقلاب آفرین باشد تنها خمینی است.

جلال آل احمد

عزت امروز اسلام و مسلمین ثمره زحمات امام و خون شــهدا است که در این قافله نور جان و سر باختند خوشا به حال آنهایی کـه به عظمت ایشان پی بردند و در راه حق قدم بر میدارند و بدا به حال آنانکه با دست خود تیشـه به ریشـه آخرت خود میزنند و با حـقـیـقتـی مبارزه میـکنند که بـرای جـهانـیان به اثبات رسیده است.لذا ما دانشجویان اساتید و کارکنان دانشگاه علمی_کاربردی فذا آمل هتک حرمت به ساحت مقدس امام راحل را محکوم نموده و جامعه  دانشـگاهیان را دعوت به توجه به بیـانات و سفـارشات هوشمنـدانـه رهبری  معظم انقلاب اسلامی میکنیم.

امور فرهنگی دانشگاه علمی_کاربردی فذا - آمل