بیانیه مرکز ساخا

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۶۷ اخبار شیرپوینت
بیانیه بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا در اعتراض به هتک حرمت به ساحت امام خمینی (ره)
بیانیه مرکز ساخا

شکل گیری انقلاب اسلامی ایران با تمام جانفشانی مردم و شکنجه هایی که در این مسیر متحمل شدند حلاوتی بود که امام خمینی (ره) آن را به کام ایرانیان نشاند.

ظلم ستم شاهی و بیگانه پرستی خاندان پهلوی که مایه نشاط اربابان غربی بود روحیه حق پرستی ملت مسلمان ایران را بارها جریحه دار کرد تا اینکه مردی از سلاله پیامبر (ص) ، قیامی برپا و عاشورای حسینی را در رویدادهایی مانند 15 خرداد 1342 و 17 شهریور 1357 تداعی کرد.مردی که در 22 بهمن 1357 استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی را بنیان نهاد چه بسا محنت هایی کشید تا مردم در 14 خرداد 1368 خون گریه کنند. هرچند این فراغ جانسوز بین ما و امام (ره) تصوری پوچ برای نظام سلطه بوجود آورد تا نظام جمهوری اسلامی ایران را در انحطاط ببیند اما همین عاشقان امام (ره) طی بیعت خود با حضرت آیت ا... خامنه ای نه تنها خیالات پوچ استعمارگران  را نابود کردند بلکه در سایه اتحاد و پیروی از فرامین ولایت فقیه، عزت ایران اسلامی را به رخ آنان کشانده و با صدور پیام انقلاب در سایر کشورها روز به روز بر عاشقان خط امامت و رهبری افزودند.

حال چه شده است منافع عده ای از افراد در کشور چشم بر روی تمامی ارزش های اسلام و  انقلاب پوشانده است تا جائیکه عکس امام خمینی (ره) ، این پیر فرزانه که ناجی ایرانیان از ظلم ستم شاهی و یاد آور «جاء الحق و زهق الباطل» بود را  پاره کنند.

بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا ضمن محکوم کردن این حرکت هاو فتنه ها پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آن را مشاهده می کنیم ، اهانت به معمار انقلاب اسلامی و اصل ولات فقیه را اهانت به ارزش های انقلاب اسلامی دانسته و خاموشی جریانات سیاسی نسبت به هتک حرمت امام راحل را بر نمی تابد.

گرچه نیکان همگی بار سفر بر بستند                           شیر مردی چو علی خامنه ای هست هنوز

گر امام شهدا نیست کنون در برمان                      خلف صالح و مظلوم، علی خامنه ای هست هنوز