نخستین گردهمایی آموزشی پژوهشی اساتید مرکز ساخا

۲۸ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۶۸ اخبار شیرپوینت
نخستین گردهمایی آموزشی پژوهشی اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی ساخا
نخستین گردهمایی آموزشی پژوهشی اساتید مرکز ساخا

نخستین گردهمایی آموزشی پژوهشی اساتید مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا با هدف بهبود روند کمی و کیفی آموزش در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.

به گزارش امور فرهنگی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا، سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا در این گردهمایی ضمن تشریح  آغاز به کار دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور هدف از برگزاری این گردهمایی را بهبود روند کمی و کیفی آموزشی و فرهنگی و همچنین اهمیت به مباحث پژوهشی عنوان کرد و افزود: مرکزی که از سال 85 که با 60 دانشجو کار خود را آغاز کرد و در سال 88 با 602 دانشجو به کار خود ادامه می دهد قطعاً می تواند در امور پژوهشی نیز حرفی برای گفتن داشته باشد.

عبدالعلی رویان با اشاره به شرکت پنج پروژه پژوهشی در نمایشگاه پژوهش دانشگاه های استان که در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به نمایش گذاشته می شود اظهار کرد:همکاری اساتید این مرکز با دانشجویان و ایجاد ارتباط صمیمی فصل دیگری از مباحث پژوهشی را در این مرکز آغاز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سعی این مرکز در این است تا بهترین اساتید را به خدمت بگیرد افزود: ساختار دانشگاه جامع علمی کاربردی تفاوت هایی با سایر دانشگاه ها دارد که کاربردی کردن علوم را یک از وظایف اساسی خود می داند به همین دلیل اساتید بهتر است نگاه کاربردی خود را هنگام تدریس سرلوحه کار های خود قرار دهند.

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا با ابراز تأسف از کاربردی نشدن پژوهش های اساتید و دانشجویان در سطح جامعه تأکید کرد : کاربردی کردن پژوهش ها از وظایف اصلی مراکز علمی کاربردی است.

حمید رضا شعاعی از اساتید این مرکز نیز به مثبت گرایی در نگاه استاد به دانشجو تأکید کرد و گفت: منفی گرایی ممکن است استاد را از کار هایی که انجام دهد باز دارد.

وی با بیان اینکه بزرگ فکر کردن موجب ارتقاء سطح فرهنگی استاد می شود ، آسان گرفتن مباحث پژوهشی در کلاس درس را از معضلاتی دانست که نقش راهبری مدرس در کلاس درس را کاهش می دهد.

شعاعی با تصریح این مطلب که حتی نگاه ناعادلانه مدرس در کلاس شبهاتی را برای دانشجویان بوجود می آورد ادامه داد: همکاران می توانند با تقسیم نگاه خود ایجاد ذهنیت بد را از دانشجویان دور کنند.

وی نظر خواهی از دانشجویان و مسئولان و همکاران دانشگاهی را از رمز های موفقیت یک استاد عنوان کرد و گفت: انعطاف پذیری نیز از گزینه های اساسی در رسیدن به موفقیت است .

میثم سلحشور مسئول امور انفورماتیک این مرکز نیز در این گردهمائی به تلاش این گروه برای ایجاد کتابخانه الکترونیکی با ظرفیت 119 هزار جلد اشاره کرد و گفت: با طراحی وب سایت این مرکز دانشجویان می توانند از این وب سایت نیز وارد کتابخانه الکترونیک شوند.

وی افزود: تاکنون منابعی از رشته های عمران ، فناوری اطلاعات ، حسابداری ، روانشناسی و مباحث عمومی تهیه شده است .

سلحشور همچنین با ارائه پیشنهاد گروه روباتیک در حیطه گروه فناوری اطلاعات و آتش نشانی گرایش نجات خاطر نشان کرد: در صورت ایجاد چنین گروهی و همچنین همکاری اساتید، این مرکز دارای رتبه های برتر در مسابقات روباتیک خواهد شد.