گردهمایی دانشجویان مرکز البرزبندپی

۲۹ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۶۹ اخبار شیرپوینت
رئیس واحد استانی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران : عظمت نام امام خمینی (ره) همواره در قلب ما زنده است.
گردهمایی دانشجویان مرکز البرزبندپی

رئیس دانشگاه علمی – کاربردی واحد استانی مازندران که در هفته وحدت حوزه و دانشگاه در مراسم گردهم آیی دانشجویان مرکز جدید البرز بندپی سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: در دهه پیشرفت و تعالی ما نیازمند انسانهای شایسته و توسعه یافته هستیم تا با مهارتهای فردی، فرهنگی و اجتماعی خود بتوانند در جامعه جهانی امروز برای ایران اسلامی کسب افتخار کنند.

مسعود فرزانه در ادامه الزامات توسعه را چنین توصیف کرد: ذهنیت های ما باید متحول شود و به فرهنگ اصیل خود و ارزشهای اسلامی تکیه کنیم و نظام آموزش های علمی ـ کاربردی را جدی بگیریم، کیفیت آموزشی ما در جهت مهارت اندوزی باشد، با گسترش ظرفیت های انسانی و غیرانسانی می توانیم بهره وری را افزایش دهیم و در این صورت تأمین ثبات و امنیت سیاسی الزامی است. در شرایط جهانی امروز و مبارزه با جنگ نرم و پیچیدگی های آن که استکبار جهانی درصدد بحران سازی و اختلاف اندازی است باید با بصیرت و هشیاری خود را آماده کنیم تا موانع شکوفایی جامعه اسلامی را شناسایی و ریشه کن کنیم.

وی ادامه داد: اهداف اساسی و سیاست ها در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که با 2/98 درصد آرا به تصویب ملت رسید پیش بینی و تدوین شده است و آن می تواند ما را به سر منزل مقصود رهنمود کند تا با تحول فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بتوانیم پیشرفت و تعالی را برای جامعه به ارمغان بیاوریم.

رئیس واحد استانی مازندران در این مراسم با معرفی نظام آموزش عالی علمی ـ کاربردی اظهار داشت، هم اکنون (19) هزار دانشجو در مازندران در سی مرکز آموزشی مشغول تحصیل هستند و تاکنون بالغ بر 8 هزار دانش آموخته وارد بازار کار شده اند که می توانند مبلغ خوبی برای آموزشهای علمی ـ کاربردی باشند.

در این مراسم، سرپرست مرکز علمی ـ کاربردی خشرودپی و جناب آقای حسینی امام جمعه محترم شهر نیز در راستای مسایل آموزشی به ایراد سخن پرداختند. همچنین در پایان با حضور تعدادی از دانشجویان، معتمدین و خیرین شهر با کلنگ زنی خانواده معظم شهداء عملیات ساختمانی مرکز را افتتاح نمودند.