اعلام انزجار نسبت به هتاکان عاشورای حسینی

۱۲ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۷۷۵ اخبار شیرپوینت
اعلام انزجار مرکز ساخا نسبت به هتاکان عاشورای حسینی
اعلام انزجار نسبت به هتاکان عاشورای حسینی

دانشجویان، کارکنان و مدیریت مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا همگام با دانشجویان و مدرسان سایر مراکز علمی – کاربردی استان مازندران با شرکت گسترده در راهپیمایی علیه هتاکان عاشورای حسینی انزجار خود را از حرمت شکنی به مقدسات اعلام کردند.

به گزارش امور فرهنگی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ساخا، بسیج دانشجویی این مرکز نیز با ساماندهی دانشجویان در این راهپیمایی بزرگ همانند دفعه گذشته که به امام راحل هتک حرمت شده بود با مردم شهرستان آمل همگام و هم صدا بود .

بنا بر این گزارش،  دانشجویان این مرکز با در دست داشتن پلاکارد ها و سر دادن شعار هایی با عنوان های «لبیک یا حسین» ، « با ولایت یک کلام یا حسین و والسلام» از ولایت فقیه حمایت خود را اعلام کردند.

شایان ذکر است جمعی از اساتید این مرکز نیز در این راهپیمایی با دانشجویان همراهی کردند.