رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران: 180 بازدید نظارتی از 30 مرکز علمی – کاربردی استان در سال 1388

۳۰ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۰۷ اخبار شیرپوینت
جلسه هم اندیشی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان بیست و نهم فروردین ماه سالجاری و با حضور روسای دانشگاههای استان در دفتر ریاست دانشگاه مازندران برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط مهندس فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران آغاز گردید.

دکتر علیزاده رئیس دانشگاه مازندران در ابتدای این نشست با اعلام اینکه 200 هزار دانشجو در 110 مرکز آموزش عالی و 42 مرکز غیرانتفاعی در استان مازندران مشغول به تحصیل اند، گفت: وظایف دانشگاه مازندران بعنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان پیگیری کلیه موارد مربوط به دانشنامه، کمیته انضباطی، کمیسیون موارد خاص و نظارت و ارزیابی است.

دکتر علیزاده تاکید کرد: سعی ما در توسعه موسسات آموزشی استان همراه با حفظ کیفیت است و دانشگاههای استان با همفکری می بایست آموزش عالی بخصوص بخش تحصیلات تکمیلی را تقویت نمایند.

مهندس فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران نیز از برگزاری اینگونه جلسات ابراز خرسندی کرد و ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مراکز علمی – کاربردی استان اذعان داشت: 30 مرکز علمی – کاربردی در 10 شهرستان استان بر اساس نیازسنجی منطقه ای مجری دوره های علمی – کاربردی هستند و سیستم نظارتی یکپارچه ای بر عملکرد آنان نظارت می کند.

مهندس فرزانه با بیان این مطلب که  هیات نظارت و ارزیابی واحد استانی در طول سال حداقل دو بار از کلیه مراکز بازدید بعمل می آورد، ادامه داد: این نظارت در تمامی بخش های آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و رفاهی است و بر اساس فرم های نظارتی مخصوص دانشگاه جامع علمی – کاربردی با 55 شاخص بصورت منظم و دقیق انجام می پذیرد.

مهندس فرزانه در پایان افزود: در طول سال گذشته از سوی واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران 30 مرکز علمی – کاربردی استان 180 بار بازدید بعمل آمد و مسایل و مشکلات آنان در کمیته نظارت و ارزیابی استان بررسی و اقدام لازم بعمل آمد.