اساتید مركز ساخا تجلیل شدند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۱۸ اخبار شیرپوینت
با حضور رئیس دانشگاه علمی كاربردی مازندران در ساخا
اساتید مركز ساخا تجلیل شدند

با حضور مسعود فرزانه رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی مازندران، سید محمد پژومان رئیس شورای اسلامی شهر و حسین علیزاده شهردار آمل در گرامیداشت مقام معلم اساتید مركز ساخا مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش امور دانشجویی فرهنگی مركز علمی كاربردی ساخا ،‌ این گرامیداشت كه در سالن اجتماعات مركز ساخا برگزار شد ، رئیس این مركز با اشاره به اینكه با گذشت سه سال از عمر این مجموعه تعداد دانشجویان ساخا به 900 نفر رسیده است،اظهار داشت: این استقبال ناشی از تلاش تمامی همكاران و اساتید است.

عبدالعلی رویان همچنین در این مراسم ضمن اعلام تأیید رشته طراحی فضای سبز به عنوان اولین مركز علمی كاربردی در كشور كه پیشنهاد دهنده این طرح بود، افزود: برای سال تحصیلی 89-90 نیز رشته های نقشه برداری و امور اداری دراین مركز ارائه خواهد شد.

وی خاطر نشان كرد: با ارائه این دو رشته مجموعه رشته های تخصصی شهرداری ها كامل می شود.

وی نقش اساتید را در بالا بردن سطح علمی و فرهنگی مركز مهم عنوان كرد وگفت: اساتید نقش هدایت كننده افكار دانشجویان در تعمیق فرهنگ دانشگاهی را دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر آمل نیز كه در این مراسم سخن می گفت،اظهار داشت:شهید مطهری باعث شد تا معلمی شأنیت خود را پیدا كند.

سید محمد پژومان با بیان اینكه همه فضلا و دانشمندان نمی توانند جایگاه معلم را بیان كنند افزود: كار معلم خدایی است زیرا علم حیات و معلم حیات بخش است.

وی آموزش را در همه جنبه های زندگی اصلی جدا نشدنی دانست و گفت: بر این اساس ما هم نمی توانیم یك روز یا یك هفته را به عنوان هفته معلم مد نظر قرار دهیم و همین موضوع مسئولیت معلمان  را دو چندان می كند.

پژومان با تصریح این مطلب كه بسیاری از انسان ها به بلوغ فكری جهت در دست گیری مشاغل و جایگاهی كه در حال حاضر عهده دار آن هستند نرسیدند، تأكید كرد: با توجه به رشد علم در دنیا اساتید بهتر است از روش ها و الگوهای مناسب تدریس استفاده كنند تا دانشجو نیز ضمن حرمتی كه به این توانایی استاد می گذارد انگیزه او نیز برای دانش اندوزی بیشتر شود.

وی خاطر نشان كرد: كار معلم هنر است و با این كار می تواند قلوب ما را تسخیر كند پس تجلیل از هنر به هر طریق ممكن لازم است.

شهردار آمل و رئیس هیأت موسس مركز ساخا نیز دراین مراسم ضمن بیان خاطراتی از شكل گیری این مركز از زحمات عزت ا... یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و همكاری دكتر بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی و آقای مهندس فرزانه رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی مازندران تقدیر و تشكر كرد.

حسین علیزاده همچنین از راه اندازی بانك شهر در آینده ای نزدیك خبر داد و افزود: با توجه به اینكه بانك شهر را مخصوص كلان شهر ها قرار داده اند ولی شهر آمل علیرغم جمعیت 220 هزار نفری دارای این بانك خواهد شد .

وی فعال شدن 9 سازمان وابسته به شهرداری در آمل را نقطه عطفی در بحث خدمات رسانی به مردم اعلام كرد و گفت: مركز ساخا نیز توانسته است با فعالیت مستمر همكاران و اساتید دلسوز خود را به جایگاهی برساند كه رشته های تخصصی شهرداری ها را زودتر از برنامه ریزی موجود ارائه دهد.

علیزاده با اشاره به وجود آزمایشگاه های استاندارد مكانیك خاك‌، بتن ، گیاه پزشكی و ..... خاطر نشان كرد: با تمهیداتی كه اندیشیده شده است ، اساتید مشكلی در خصوص ارائه درس های عملی نخواهند داشت.