برگزاری کارگاههای آموزشی تشکیل تعاونی، اشتغال و کارآفرینی

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۱۹ اخبار شیرپوینت
8 کارگاه آموزشی تشکیل تعاونی و اشتغال و کارآفرینی در شش ماه اول سال جاری در مراکز علمی – کاربردی استان برگزار می گردد.
برگزاری کارگاههای آموزشی تشکیل تعاونی، اشتغال و کارآفرینی

این کارگاهها 21 اردیبهشت در مرکز علمی – کاربردی منابع طبیعی کلارآباد، 28 اردیبهشت در مرکز علمی - کاربردی فرهنگ و هنر شماره (2) چالوس، 4 خرداد در مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 3 محمودآباد، 11 خرداد  در مرکز علمی – کاربردی فولادین ذوب آمل، 18 خرداد در مرکز علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی بابل، 25 خرداد در مرکز علمی ـ کاربردی علوم بهزیستی مازندران، 31 خرداد در مرکز علمی – کاربردی صنعت آب و برق و 8 تیرماه سالجاری در مرکز علمی ـ كاربردی بهشهر برگزار می شود.

در این کارگاهها 50 نفر از همکاران، دانشجویان و دانش آموختگان مراکز علمی ـ کاربردی هر شهرستان شرکت می کنند.

لازم به ذکر است 13 کارگاه آموزشی تشکیل تعاونی و اشتغال و کارآفرینی در سال گذشته در 13 مرکز علمی – کاربردی مازندران برگزار گردید.