یک میلیارد و 560 میلیون ریال اعتبار جهت وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 89-1388

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۲۰ اخبار شیرپوینت
مراکز و موسسات آموزشی علمی ـ کاربردی مستقر در استان می توانند تا 26 اردیبهشت ماه جاری به ثبت وام های شهریه برای دانشجویان متقاضی اقدام نمایند.
یک میلیارد و 560 میلیون ریال اعتبار جهت وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 89-1388

پیرو درج خبر شروع فرآیند پرداخت وام‌های شهریه سال تحصیلی 89-1388 در تاریخ 28 فروردین ماه سالجاری از طریق پرتال دانشگاه جامع علمی - کاربردی و متاسفانه كاهش چشمگیر اعتبارات وام شهریه از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (17درصد نسبت به اعتبارات نیمسال اول كاهش داشته است)؛ میزان اعتبار تخصیص یافته وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 89-1388 به واحداستانی مازندران یک میلیارد و 560 میلیون ریال بوده است.

مراکز و موسسات آموزشی علمی ـ کاربردی مستقر در استان می توانند براساس میزان اعتبار تخصیص یافته تا 26 اردیبهشت ماه جاری به ثبت وام های شهریه برای دانشجویان متقاضی (دارای اولویت) اقدام نمایند.