کارگاه آموزشی نظارت و ارزیابی مراکز آموزشی مازندران و گلستان

۰۲ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۲۷ اخبار شیرپوینت
به میزبانی واحد استانی مازندران در ساری برگزار شد
کارگاه آموزشی نظارت و ارزیابی مراکز آموزشی مازندران و گلستان

کارگاه آموزشی تبیین دیدگاه، شرح وظایف و آشنایی با نظام نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با حضور مدیران کل نظارت و ارزیابی، دفتر مرکزی حراست و مدیریت فرهنگی ستاد مرکزی دانشگاه، رؤسای واحدهای استانی، رؤسا و معاونین آموزشی مراکز آموزش علمی ـ کاربردی استانهای مازندران و گلستان در 26 اردیبهشت ماه جاری به میزبانی واحد استانی مازندران در ساری برگزار شد.

در ابتدای این نشست مهندس فرزانه رئیس واحد استانی مازندران ضمن خیرمقدم به ارائه گزارشی از وضعیت مراکز آموزش علمی ـ کاربردی استان مازندران و بیان مقدمه ای بر شاخص های مدیریت اسلامی از منظر مفروضات، ادراکات و باورها که عواطف و رفتار ما را تشکیل می دهند، به ذکر اهمیت نظارت و ارزیابی با  نگرش بر بهبود مستمر امور و حفظ ارزشهای اخلاقی و علمی پرداختند. مهندس فرزانه در خصوص تعامل بیشتر رؤسا و کارشناسان مراکز با دانشجویان تأکید کردند. در ادامه مهندس کریمی نژاد مدیر کل نظارت و ارزیابی و دبیر شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، اهداف برگزاری کارگاه های استانی را تشریح و به معرفی دیدگاهها، شرح وظایف و ساختار شورای نظارت و ارزیابی پرداختند. منیری مدیر کل دفتر مرکزی حراست دانشگاه جامع و رئیس کمیته عمومی نظارت و ارزیابی نیز موضوعات اساسی فعالیتهای کمیته عمومی نظارت و ارزیابی را در ادامه جلسه تشریح نمودند. وی با اعلام این خبر که واحد IT در حراست دانشگاه جامع راه اندازی شده است، گفت: مدنظر قرار دادن شرع و قانون در امور جاری اصل است و همگی ما باید در پرداختن به مأموریت های ذاتی با اندیشیدن به مصالح نظام و دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کوشا باشیم. وی افزود: حفظ کرامت همکاران دانشگاه و تعامل حداکثری مدیران دانشگاه و واحدهای استانی، رؤسای مراکز، کارشناسان و دانشجویان باید مدنظر قرار گیرد. فلاح مدیریت فرهنگی و دبیر کمیته نظارت و ارزیابی امور دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز به تشریح عملکرد حوزه فرهنگی دانشگاه و فعالیت های آتی این حوزه پرداخت و عنوان کرد در سال جاری بودجه خوبی به حوزه فرهنگی اختصاص داده شده و بسته های فرهنگی مناسب، و برنامه های مدون در حوزه فرهنگی در سطح دانشگاه و مراکز آموزشی بمرحله اجرا در می آید. وی از مراکز آموزش علمی ـ کاربردی خواست با توجه به بیست و پنج درصد امتیازات ارزشیابی ها در حوزه امور دانشجویی فرهنگی برای مراکز دیده شده به این بخش توجه ویژه داشته باشند. در ادامه با هماهنگی و تشکیل 5 گروه کاری متشکل از مراکز علمی ـ کاربردی استانهای گلستان و مازندران به ارائه نظارت، پیشنهادات و انتقادات خود در حوزه های مختلف فعالیت دانشگاه پرداخته و به برخی سؤالات آنان توسط مسئولین حاضر در جلسه پاسخ داده شد و این کارگاه با جمع بندی موارد مطروحه توسط رئیس واحد استانی مازندران به کار خود پایان داد. شایان ذکر است رؤسا و معاونان آموزشی 30 مرکز آموزش علمی ـ کاربردی از استان مازندران و 9 مرکز آموزش علمی ـ کاربردی گلستان در این کارگاه حضور یافتند.