افتتاح ساختمان جدید مركز علمی-كاربردی خانه كارگر مازندران در قائمشهر

۰۲ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۲۸ اخبار شیرپوینت
در مراسمی كه با حضور مسولین دانشگاه جامع علمی-كاربردی كشور و استان مازندران ساختمان جدید مركز آموزش عالی علمی-كاربردی خانه كارگر مازندران افتتاح شد.
افتتاح ساختمان جدید مركز علمی-كاربردی خانه كارگر مازندران در قائمشهر

دبیر اجرایی خانه كارگر مازندران در این مراسم طی سخنانی گفت: خدا را شاكریم كه با خرد جمعی اعضای خانه كارگر توانستیم برای جامعه كارگری سخت كوش و ولایتمدار مازندارن گامهای موثری برداریم.

به گزارش ایلنا، نصرالله دریابیگی افزود: با توكل به خدا و لطف الهی و همدلی وهمیاری جامعه كارگری این افتخار نصیب جامعه كارگری مازندران شده است كه اكنون میلیاردها تومان ثروت برای كارگران و فرزندان آنها فراهم شده است و در جهت آموزش و اشتغال كارگران و فرزندان آنها گامهای مهمی برداشته شده است كه افتتاح ساختمان جدید مركز علمی كاربردی نمونه بارز آن است.
وی تصریح كرد:ساختمان جدید دانشگاه علمی-كاربردی خانه كارگر مازندران 1300 متر زیربنا دارد و برای ساخت آن حدود 90 میلیون تومان هزینه شده است.

دریابیگی افزود:امیدواریم در فاز دوم توسعه این مركز بتوانیم یك مركز فرهنگی در كنار این مجموعه ایجاد كنیم. دریابیگی در ادامه یادآور شد:دانشگاه علمی كاربردی خانه كارگر محل كار و تولید و اشتغال است و همچنین محل خود اشتغالی است.

وی تاكید كرد:تلاشهای مراكز علمی خانه كارگر در اشتغال و كار و تولید بسیار تاثیر گذار بوده است.

دریابیگی در بخش دیگری از سخنانش به همراهی كارگران با نظام مقدس جمهوری اسلامی در شرایط سخت اشاره كرد و گفت:كارگران در بدترین شرایط و در زمان جنگ یاور نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند.
وی افزود: یكی از اقشاری كه تیر خلاص به سلطنت رژیم گذشته زدند و باعث پیروزی انقلاب شدند كارگران بودند.
دریابیگی بر تكریم مقام كارگران تاكید كرد و گفت:تكریم و تجلیل از كارگران سیره نبوی و علوی است و پیامبر اكرم بر دستان پینه بسته كارگر بوسه می زند و امام راحل نیز بارها بر تكریم مقام كارگر تاكید كرده اند.
وی در پایان خواستار توجه بیشتر مسوولان به حل مشكلات جامعه كارگری شد.

كریمی‌نژاد مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی – کاربردی نیز در حاشیه افتتاح ساختمان جدید مرکز علمی ـ كاربردی خانه كارگر مازندران و در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قائمشهر با بیان اینكه 30 واحد استانی دانشگاه جامع در كشور فعالیت می‌كنند، اظهار داشت: در استان‌های كشور 640 مركز دانشگاهی فعال علمی - كاربردی وجود دارد.

وی با بیان اینكه 24 مركز علمی ـ كاربردی كشور وابسته به خانه كارگر است، بیان داشت:‌ دانشگاه‌های جامع علمی ـ كاربردی كشور بیش از 500 هزار دانشجو دارد كه 30 هزار دانشجو تنها در مراكز علمی ـ كاربردی وابسته به خانه كارگر تحصیل می‌كنند.

مدیركل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی‌ ـ كاربردی با اشاره به اینكه تاكنون قریب به 200 هزار فارغ‌التحصیل از این دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند، افزود: 21 هزار مدرس در دانشگاه‌های جامع علمی ـ كابردی كشور مشغول به تدریس هستند.

كریمی ‌نژاد با اعلام اینكه در این دانشگاه‌ها بیش از 580 عنوان رشته در مقاطع مختلف ارائه می‌شود، خاطرنشان كرد: این رشته‌ها در مقاطع كاردانی و كارشناسی پیوسته، ناپیوسته، پودمانی و ترمی ارائه می‌شود.
وی با بیان اینكه فسلفه وجودی دانشگاه جامع علمی ـ كابردی ایجاد اشتغال و كارآفرینی است، گفت: ایجاد اشتغال در این بخش در راستای افزایش بهره‌وری و جذب مطلوب نیروی كار در كشور صورت می‌گیرد.

مدیركل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی‌ ـ كاربردی با اعلام اینكه امكانات سخت‌افزاری رشته‌های این دانشگاه را دستگاه‌های متولی تامین‌ می‌كنند، عنوان داشت: در دوره‌های تخصصی این دانشگاه، در پذیرش مدرس اولویت با كسانی است كه به مدت پنج تا 10سال تجربه علمی داشته باشند.

فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی - کاربردی مازندران نیز ضمن ارائه گزارشی از  وضعیت مراکز علمی ـ کاربردی عنوان کرد:  30 مرکز آموزش علمی ـ کاربردی تحت نظارت این دانشگاه در مازندران با 200 هزار متر مربع فضای آموزشی در 4 گروه تخصصی کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی در 162 رشته مشغول فعالیت اند. مهندس فرزانه گفت با پذیرش دوره های پودمانی و ترمی اخیر، تعداد دانشجویان علمی ـ کاربردی مازندران به بیش از 21 هزار نفر افزایش یافت. رئیس واحد استانی مازندران ادامه داد: امروزه دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی به عنوان یک دانشگاه کارآفرین به مرحله ای از بلوغ رسیده است که با تقاضای تحصیل (900) هزار نفر پذیرش سراسری سال 1388 سازمان سنجش کشور در رشته های شغلی در این دانشگاه روبرو است و این مایه مباهات است. وی افزود: استراتژی تنوع رشته ها براساس نیاز مناطق و توسعه مشاغل مبتنی بر دانش سبب شده است این استقبال بطور چشمگیری افزایش یابد.

گفتنی است مرکز علمی – کاربردی خانه کارگر بالغ بر 4 هزار و 230 متر ساختمان ملکی در اختیار دارد که شامل یک هزار 795 متر فضای آموزشی، یک هزار 850 متر فضای رفاهی و 581 متر فضای اداری است و یک هزار 458 نفر دانشجوی ترمی و پودمانی در رشته هایی نظیر کارشناسی حسابداری، کاردانی حسابداری مالی و مالیاتی، حسابداری صنعتی، نرم افزار کامپیوتر، نقشه کشی صنعتی، ماشین افزار، برق قدرت گرایش توزیع، تعمیر و نگهداری خودرو، جوشکاری و ... در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.