ضیافت اندیشه

۰۲ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۲۹ اخبار شیرپوینت
به منظور ایجاد فضای با نشاط علمی و معنوی در میان دانشگاهیان برگزار می گردد
ضیافت اندیشه

طرح «ضیافت اندیشه» که به منظور ایجاد فضای با نشاط علمی و معنوی در میان دانشگاهیان برگزار می گردد. این طرح به مدت سه هفته در ماه مبارک رمضان سال جاری اجرا می شود و طی آن برنامه های آموزشی با موضوعات متنوع و جدید، گفتگوهای آزاد، مراسم های معنوی و ترتیبی، پخش و نقد فیلم و جشنواره های هنری و ورزشی با حضور اساتید مجرب در دانشگاه های مرکز استان برگزار می شود.
شرکت کنندگانی که با موفقیت این طرح را بگذرانند از امتیازات ویژه ای از جمله حضور در دوره های تکمیلی طرح در مشهد مقدس، عمره دانشجویی و ... برخوردار می شوند.

دانشجویان کلیه مراکز علمی – کاربردی استان مازندران می توانند با مراجعه به مرکز آموزشی متبوع خود جهت حضور در این طرح ثبت نام بعمل آورند. همچنین پیشنهاد می شود جهت استفاده بهتر از ظرفیت های فرهنگی و معنوی طرح با اطلاع رسانی به سایر دوستان دانشجو به صورت گروهی در این طرح حضور به هم رسانند. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت www.ziafat.nahad.ir مراجعه نمایند.

لینک اطلاعات بیشتر