تیم فوتسال مرکز علمی – کاربردی کارآموزان بار دیگر قهرمان شد

۰۵ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۳۱ اخبار شیرپوینت
در مسابقات فوتسال جام فتح خرمشهر
تیم فوتسال مرکز علمی – کاربردی کارآموزان بار دیگر قهرمان شد

پنجمین دوره مسابقات فوتسال جام فتح خرمشهر با قهرمانی تیم فوتسال مرکز علمی – کاربردی کارآموزان چالوس پایان یافت.

در فینال این مسابقات تیم مرکز علمی – کاربردی کارآموزان با نتیجه 2 بر صفر تیم البرز بابل را پشت سر گذاشت و بر سکوی قهرمانی ایستاد.

در دیدار رده بندی نیز تیمهای مراکز علمی – کاربردی سازه های سنگین و جامعه اسلامی کارگران با هم به رقابت پرداختند، که تیم فوتسال مرکز علمی – کاربردی جامعه اسلامی کارگران با نتیجه پرگل 6 بر 3 تیم حریف را شکست داد.

در این مسابقات تیمهای فوتسال مراکز علمی –کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور کیاکلا، سازه های سنگین، جامعه اسلامی کارگران، فرهنگ و هنر واحد 1مازندران، علمی –کاربردی بهشهر، جهادکشاورزی ساری به میزبانی مرکزعلمی – کاربردی سازه های سنگین ساری و تیمهای فوتسال مراکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 3محمودآباد، فولادین ذوب آمل، آتش نشانی آمل، البرز بابل، کارآموزان چالوس و گلدشت کلاردشت به میزبانی مرکز علمی –کاربردی فرهنگ و هنر واحد 3محمودآباد در دوره مقدماتی به رقابت پرداختند که تیمهای فوتسال مراکز علمی – کاربردی سازه های سنگین ساری و جامعه اسلامی کارگران از منطقه (1) و تیمهای فوتسال مراکز علمی – کاربردی البرز بابل و کارآموزان چالوس از منطقه (2) به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که این تیمها بصورت ضربدری در مرحله نیمه نهایی و برندگان در فینال این دوره از مسابقات مصاف دادند.

نتایج دور مقدماتی جام فتح خرمشهر

شایان ذکر است مسابقات فوتسال جام فتح خرمشهر در سال گذشته به میزبانی مركز علمی –كاربردی كارآموزان چالوس با شرکت 7 تیم از مراكز علمی – كاربردی مهستان سبزشمال تنكابن، كارآموزان چالوس، منابع طبیعی كلارآباد، خدمات ایمنی و آتش نشانی آمل، فولادین ذوب آمل، فرهنگ و هنر واحد 3محمودآباد و سازه های سنگین ساری برگزار گردیده بود و طی بازیهایی كه به صورت دوره ای برگزار شد، دو تیم فوتسال كارآموزان و مهستان به مرحله فینال این مسابقات راه یافتند که در فینال این مسابقات تیم میزبان با غلبه بر تیم فوتسال مهستان سبز شمال تنكابن به مقام قهرمانی رسید.

--------------------------------------------------------------------------

مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام فتح خرمشهر سوم خردادماه مصادف با سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران، مدیری تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی، تنی چند از مسئولین شهرستان و جمعی از روسای مراکز در مجموعه ورزشی شهید رجائی محمودآباد برگزار شد.

مهندس فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، بخصوص عملیات بیت المقدس، طی سخنانی حماسه فتح خرمشهر را حماسه ای عظیم و برگی زرین در دفتر انقلاب شکوهمند اسلامی دانستند که شهدا با خون خود آن امضاء نمودند.

فلاحتی مدیر تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی نیز ضمن گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر و گزارشی کوتاه از عملکرد واحد تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی به ارائه برنامه های مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در سالجاری پرداخت.

در پایان مراسم از تیمهای برتر این دوره از مسابقات با اهدای جوایزی ارزنده تقدیر بعمل آمد.