کارگاه اشتغال و کارآفرینی کارگاه اشتغال و کارآفرینی در محمودآباد

۰۵ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۳۲ اخبار شیرپوینت
با هدف آگاه سازی دانشجویان و دانش آموختگان جهت سرمایه گذاری با استفاده از تسهیلات صندوق مهر امام رضا (ع) و وزارت تعاون برگزار شد
کارگاه اشتغال و کارآفرینی کارگاه اشتغال و کارآفرینی در محمودآباد

(91) نفر از دانشجویان مرکز علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر واحد (3) محمودآباد در کارگاه اشتغال و کارآفرینی که با حضور نمایندگان تعاون استان مازندران و رئیس تعاون شهرستان، نماینده واحد استانی دانشگاه و کارکنان مراکز علمی ـ کاربردی (شهرستان) در محل این مرکز برگزار شد، شرکت کردند.

این کارگاه ها در راستای تفاهم نامه سه جانبه میان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، وزارت تعاون و صندوق مهر امام رضا(ع) با هدف آگاه سازی دانشجویان و دانش آموختگان جهت سرمایه گذاری با استفاده از تسهیلات صندوق مهر امام رضا (ع) و وزارت تعاون هر هفته در یک مرکز (شهرستان) برگزار می گردد.

در همین راستا کارگاه آموزشی آتی صبح روز سه شنبه یازدهم خرداد ماه سالجاری در مرکز علمی ـ کاربردی فولادین ذوب آمل (فذا) برگزار می شود. اطلاع رسانی مدیران مراکز علمی ـ کاربردی شهرستان به حضور کلیه دانش آموختگان و دانشجویان مراکز، مدرسان و کارکنان (مراکز شهرستان) کمک شایانی به اهداف و برنامه های دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی خواهد بود.

شایان ذکر است در ترم تحصیلی جاری سه کارگاه در شهرستان های تنکابن (مرکز منابع طبیعی کلارآباد)، چالوس (فرهنگ و هنر (2) مازندران) و محمودآباد (فرهنگ و هنر واحد (3) مازندران) با حضور نمایندگان اداره کل تعاون رؤسای اداره تعاون شهرستان و نماینده واحد استانی برگزار گردیده است.

برای مشاهده تقویم زمانی کارگاه ها اینجا کلیک نمائید.