پویایی درامور فرهنگی مرکز سکان کیاکلا

۰۹ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۴۱ اخبار شیرپوینت
در جلسه ای با حضور امام جمعه، بخشدار، فرماندهی انتظامی و فرماندهی سپاه پاسداران کیاکلا مشاور و مسئول فرهنگی مرکز سکان معرفی گردید.
پویایی درامور فرهنگی مرکز سکان کیاکلا

مرکز علمی – کاربردی سرای کیفیت اندشان نوآور کیاکلا جهت ساماندهی و ایجاد پویایی درامور فرهنگی مرکز  نسبت به برگزاری جلسه ای با حضور امام جمعه، بخشدار، فرماندهی انتظامی و فرماندهی سپاه پاسداران کیاکلا در محل مرکز سکان اقدام نمود.

در این جلسه حجت الاسلام اسماعیلی، مدرس گروه معارف مرکز و جانشین  امام جمعه  کیاکلا بعنوان  مشاور و مسئول فرهنگی مرکز سکان معرفی  گردید و ابعاد مختلف فعالیتهای فرهنگی دانشجویی هم راستا با سیاست های  فرهنگی در سطح شهر  و منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این نشست امام جمعه کیاکلا به تشریح ضرورت و ابعاد امور فرهنگی پرداخته و ضمن تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی و برخورد رحمانی عنوان داشتند که اصولاً حضور نیروی انتظامی آخرین مرحله از اقدامات در جهت اصلاح چهره فرهنگی جامعه می باشد و چه بسا بهتر است شرایط به گونه ای ایجاد شود که نیاز به حضور نیروی انتظامی نباشد.

سپس حجت الاسلام اسماعیلی بعنوان مشاورامور فرهنگی مرکز ضمن بیان دیدگاههای خویش در خصوص امور فرهنگی اظهار داشتند با توجه به اینکه ارائه دروس معارف اسلامی و اخلاق اسلامی مرکز را در طول 5 سال گذشته عهده دار بوده اند، از شناخت خوبی نسبت به کل دانشجویان مرکز برخوردار بوده و راهکارهای مطلوبی را در طول این مدت تجربه کرده اند و ضرورت دارد اقدامات فرهنگی مرکز تعمیق و توسعه یابد.

پس از آن فرماندهی انتظامی کیاکلا با بیان اینکه تعامل خوبی در طول سالهای اخیر بین مرکز علمی کاربردی کیاکلا و آن یگان وجود داشته است تاکید نمودند نیروی انتظامی در تحقیقات علمی خویش، فرهنگ سازی و مسائل فرهنگی را به عنوان مهمترین عامل بازدارنده جرم تلقی نموده و معتقد است حتی برخورد انتظامی با پدیده ها و ناهنجاریهای فرهنگی، بایستی توام با حفظ شان و کرامت انسانی افراد بوده نحوه ارتباط متقابل بین دانشگاه و نیروی انتظامی  می تواند به برخوردهای سازنده و غیر تخریبی منجر گردد.

سرهنگ اکبری فرماندهی سپاه کیاکلا نیز اذعان داشتند: بسیج دانشجوئی بعنوان یک تشکل دانشجوئی می تواند در امر فعالیتهای فرهنگی نقش بسزا داشته باشد و در جهت سازماندهی و بهبود روند اقدامات فرهنگی در مرکز اعلام آمادگی نمودند.

در پایان اصغری بخشدار کیاکلا با توجه به سابقه حضور چندین ساله در آموزش و پرورش و با درک ساسیتهای فرهنگی، ضمن تاکید بر فعالیت بسیج دانشجوئی، وارد شدن مرکز در امر برگزاری همایش های فرهنگی را بعنوان یکی از راهکارها توصیه نموده و حتی در جهت میزبانی برگزاری این گونه همایش ها به صورت مشترک اعلام آمادگی نمودند. وی با ابراز اطلاع از فعالیت های آموزش و عمرانی مرکز و تقدیر از دست اندرکاران،ضرورت حساسیت و پیگیری امور فرهنگی در راستای سیاستهای کلی نظام و حفظ شان شهر کیاکلا بعنوان زادگاه شهید کشوری را مورد تاکید قرار دادند که مهندس خسروی رئیس مرکز علمی – کاربردی سرای کیفیت اندیشان کیاکلا در راستای ایجاد این هماهنگی ها آمادگی مرکز در خصوص برگزاری همایش مشترک فرهنگی و دعوت از حجت الاسلام نقویان چهره آشنای دانشگاهی- فرهنگی  اعلام نموده و اقدامات لازم جهت برگزاری همایش را آغاز نمودند.