مراسم کلنگ زنی آغاز عملیات اجرائی ساختمان جدید مرکز جامعه اسلامی کارگران مازندران

۰۹ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۴۲ اخبار شیرپوینت
رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران: 85 درصد دانشجویان دانشگاه علمی ـ کاربردی مازندران بومی هستند.

کلنگ آغاز عملیات اجرائی ساختمان جدید مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جامعه اسلامی کارگران با حضور عظیمی مدیرعامل بانک توسعه تعاون، فرزانه  رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی و جمعی دیگر از مسئولین استانی و شهرستان به زمین زده شد.

ماشاء الله عظیمی طی سخنانی در این مراسم با بیان این مطلب که درخواست تاسیس موسسه مالی و اعتباری جامعه اسلامی كارگران تقدیم دولت شده است و عدم شكل‌گیری تعاونی‌های اقتصادی شكاف جدیدی را ایجاد می‌كند، تورم را دشمن اقتصاد خواند و گفت: در فعالیت‌های اقتصادی در شرایط فعلی چاره‌ای جز دانش محوری نداریم كه این دانش‌محوری برای فراگیری در عرصه‌های جامعه باید از قشر كارگران شروع شود. مدیرعامل بانك توسعه ‌تعاون كشور تربیت كارگران ماهر و متخصص را ضروری خواند و یادآور شد: باید فضای كسب و كار به گونه‌ای باشد كه با نیازهای جامعه همخوانی داشته باشد. وی افزود: اختصاص 25 درصد از سرمایه‌گذاری در بخش اشتغال برای دهك‌های پایین باید مشخص شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران در این مراسم گفت: هم اکنون 85 درصد دانشجویان این دانشگاه بومی استان هستند. مسعود فرزانه در همایش جامعه اسلامی کارگران مازندران در ساری اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، دانشگاه بسیار نوپایی است.

وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب سه درصد از نیروی جوان جذب دانشگاه می شد تصریح کرد: امروز جذب جوانان توسط دانشگاه ها به 30 درصد رسیده در صورتی که این رقم در کشورهای پیشرفته 50 درصد است.

فرزانه با اشاره به اینکه توسعه مراکز آموزش عالی باید براساس نیاز باشد، یادآور شد: رشته هایی آموزشی در دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی نه براساس نیاز رشته های تحصیلی بلکه براساس رشته های شغلی تدوین می شود.

وی با بیان اینکه به دنبال رشته های شغلی هستیم تا بتوانیم رفاه و درآمد مردم را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: نهضت کیفیت در کشور باید براساس رشته های علمی ـ کاربردی فراهم شود. رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی واحد مازندران با اعلام اینکه دانشجویان علمی ـ کاربردی در 5 سال گذشته اخیر به پنج برابر افزایش یافته افزود: در حال حاضر مازندران دارای 30 مرکز آموزشی، 21 هزار دانشجو، هزار و 1500 مدرس و بالغ بر 300 کد رشته محل با 200 رشته است. وی با اشاره به اینکه از 30 مرکز فعال در استان، 12 مرکز دولتی و 18 مرکز خصوصی است، تصریح کرد: 85 درصد دانشجویان دانشگاه علمی ـ کاربردی بومی هستند.

به گزارش مهر فرزانه با بیان اینکه 45 درصد از دانشجویان دانشگاه علمی ـ کاربردی را بانوان تشکیل می دهند. یادآور شد: توسعه همه جانبه در کشور نیازمند اصلاح نظام آموزش عالی و توسعه مراکز علمی ـ کاربردی است که مکمل یکدیگر هستند.

( ۱ )