برگزاری اردوهای هجرت در مراکز علمی – کاربردی استان مازندران

۱۳ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۴۳ اخبار شیرپوینت
چگونگی برگزاری اردوهای هجرت با حضور مقامات بسیج، رئیس واحد استانی و رؤسای مراکز علمی ـ کاربردی استان و برخی مسئولین بسیج سازندگی استان و شهرستانها مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری اردوهای هجرت در مراکز علمی – کاربردی استان مازندران

در این جلسه مهندس فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران ضمن معرفی نظام آموزش عالی علمی ـ کاربردی به زمینه های گسترده همکاری با بسیج سازندگی و اهمیت آن پرداختند.

در ادامه رنجبر مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران در تبیین فعالیت های بسیج سازندگی و اهمیت اردوی هجرت گفت: بسیج سازندگی برابر قانون اساسی و قوانین عادی 3 ماه قبل از انحلال یا ادغام جهاد سازندگی شکل گرفته تا از اوقات فراغت جوانان برای سازندگی استفاده شود.

وی با بیان این مطلب که نهاد بسیج سازندگی در 3 راستای غنی سازی و توانمندسازی جوانان، کمک به برنامه های دولت و اشتغال زایی برای جوانان فعالیت عمده دارد،گفت: در حال حاضر 17 دستگاه اجرایی استان از محل طرح بسیج سازندگی اعتبار می گیرند و هر فرد در هر دستگاه می تواند عضو بسیج سازندگی و بازرس باشد و در این راستا به ما کمک نماید. وی افزود: اردوهای هجرت حدود 5 سال است که در استان شروع به کار نموده است و جمعیت جوانی که می توانند در مازندران در این طرح فعالیت کنند نزدیک به یک میلیون نفر (یک سوم جمعیت استان) است و با استعانت از این نیروهای مستعد و جوان می توان حرکت بزرگی را در قبال اردوی هجرت در استان با همیاری دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی جهت داد. وی ادامه داد: اعتباری که بسیج سازندگی در اختیار دارد حدود ده میلیارد ریال منهای ادوات و ابزارهای مربوط است. بنابراین با توجه به این اعتبارات برای برنامه ریزی نیروی جوان و مستعد موجود در استان می توان انقلابی در عرصه اردوی هجرت در استان ایجاد نمود.

مدانلو مسئول بسیج دانشجویی استان نیز در این جلسه فعالیتهای مدیران را مهمترین اصل رشد و تقویت دستگاههای اداری برشمرد و گفت: بسیج سازندگی و دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در پروسه های اجتماعی، فرهنگی و عمرانی می توانند همکاری گسترده ای داشته باشند و فواید این برنامه برای دانشجویان را سازندگی آنان و اجرای طرح های عمرانی مناطق محروم و ارتقاء وجهه اصلی نظام که توجه به کوخ نشینان و فاصله از کاخ نشینان است عنوان نمودند.

نجیب زاده مسئول بسیج فرهنگیان نیز خواستار معرفی دقیق دانشگاه علمی ـ کاربردی و بیان چگونگی اتصال 500 هزار دانش آموز استان به دانشگاه و ایجاد زمینه ادامه تحصیل آنان در دانشگاه علمی ـ کاربردی شد.

رؤسای مدعو مراکز علمی ـ کاربردی مازندران نیز در این جلسه پیشنهادات سازنده ای در برنامه ریزی و گسترش عرصه های اردوهای هجرت (سازندگی) ارایه دادند.

در این جلسه مصوب شد مراکز علمی ـ کاربردی در استان، امکان گسترده حضور دانشجویان را در برنامه های بسیج سازندگی به صورت منظم،هفتگی و مستمر در طول تابستان با کمک مسئولان بسیج سازندگی هر شهرستان بعمل آورند. همچنین دانشجویان دانشگاه جاممع علمی - کاربردی در قالب گروه های چند نفره از یک یا چند رشته تحصیلی (شغلی) برای اردوهای فرهنگی و سازندگی بطور هدفمند اعزام شوند.