اطلاعیه آزمون جامع

۱۵ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۴۵ اخبار شیرپوینت
آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی – کاربردی بیست و ششم شهریورماه ساجاری برگزار می شود.
اطلاعیه آزمون جامع

داوطلبان جهت اطلاع از تاریخ پرینت و دریافت كارت ورود به جلسه آزمون به نشریه پیك سنجش، سایت سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت واحد استانی دانشگاه جامع علمی كاربردی مازندران به آدرس www.uast.ac.ir/mazandaran   مراجعه فرمایند.

همچنین مراکز علمی کاربردی استان مازندران و داوطلبان واجد شرایط (کلیه دانشجویانی که تا 22 تیرماه سالجاری کلیه دروس به پایان می رسد) جهت شرکت در آزمون باید براساس جدول زمان بندی زیر جهت شرکت در آزمون جامع ارزیابی و حرفه ای اقدام نمایند.

داوطلبان جهت ثبت نام  باید  از پانزدهم تیرماه سالجاری به آدرس اینترنتی  http://azmoonjame.uast.ac.ir/Default.aspx مراجعه نمایند. مهلت ثبت نام نیز از تاریخ یاد شده تا بیست و ششم تیرماه می باشد.

جدول زمانبندی ثبت نام در آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای شهریور 1389

عنوان