200 نفر از دانشجویان علوم دامی در طرح بسیج سازندگی مازندران جذب می شوند

۱۶ تیر ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۴۶ اخبار شیرپوینت
200 نفر از دانشجویان علوم دامی در طرح بسیج سازندگی مازندران جذب می شوند

دانشجویان رشته های امور دام  و طیور در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای شرکت در اردوهای هجرت از طریق سازمان بسیج سازندگی استان جذب می گردند. بنا به اعلام سازمان بسیج سازندگی استان سازمان مذکور به همکاری دانشجویان مذکور در شهرهای نوشر و چالوس، محمود آباد، سوادکوه، جویبار و نکاء نیاز دارد.

علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر می توانند با آقای زندی سئول فرهنگی مجتمع آموزش عالی علمی- کاربردی جهاد کشاورزی ساری  به شماره 3136591- 0151 یا واحد استانی مازندران آقای موذن به شماره 2235920- 0151 تماس حاصل فرمایند.

گفتنی است چگونگی برگزاری اردوهای هجرت در جلسه ای مشترک با حضور مقامات بسیج، رئیس واحد استانی و رؤسای مراکز علمی ـ کاربردی مازندران و برخی مسئولین بسیج سازندگی استان و شهرستانها مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه مصوب شد مراکز علمی ـ کاربردی در استان، امکان گسترده حضور دانشجویان را در برنامه های بسیج سازندگی به صورت منظم،هفتگی و مستمر در طول تابستان با کمک مسئولان بسیج سازندگی هر شهرستان بعمل آورند. همچنین دانشجویان دانشگاه جامع علمی - کاربردی در قالب گروه های چند نفره از یک یا چند رشته تحصیلی (شغلی) برای اردوهای فرهنگی و سازندگی بطور هدفمند اعزام شوند.