آغاز پذیرش دوره های پودمانی

۲۳ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۶۲ اخبار شیرپوینت
اجرای دوره های جدید بهداشتیار دامپزشکی، نساجی، تربیت مربی قرآن کریم، امور حج و زیارت و ریخته گری ذوب در مازندران
آغاز پذیرش دوره های پودمانی

ثبت نام دوره های کاردانی پودمانی (بدون آزمون) دانشگاه جامع علمی - کاربردی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.

در این دوره مراكز آموزش علمی ـ كاربردی مازندران مستقر در شهرهای تنكابن، چالوس، كلاردشت، محمودآباد، آمل، خشرودپی (بندپی)، بابل، كیاكلا، قائمشهر، ساری و بهشهر در شهریور ماه سالجاری در 56 رشته کاردانی علمی ـ کاربردی و 128 كد رشته ـ محل، با ظرفیتی بالغ بر (7000) نفر از بین داوطلبان شاغل و غیرشاغل در دوره پودمانی (بدون آزمون) پذیرش دانشجو خواهند داشت.

گفتنی است مرکز جدید علمی – کاربردی حج و زیارت مازندران در این دوره در رشته امور حج و زیارت پذیرش دانشجو دارد و در این دوره پذیرش مراکز علمی – کاربردی در رشته های جدید  نساجی، تربیت مربی قرآن کریم، امور حج و زیارت، ریخته گری ذوب، بهداشتیار دامپزشکی دانشجو می پذیرند.

لازم به ذکر است علاوه بر پذیرش دوره های کاردانی پودمانی (بدون آزمون) و غیرحضوری مدیریت خانواده در این مرحله در شهریور ماه، دانشگاه جامع در دوره ترمی مقاطع كاردانی و کارشناسی نیز در آبان ماه سالجاری (با آزمون) اقدام می نماید.