آزمون جامع ارزیابی حرفه ای پودمانی

۲۳ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۶۴ اخبار شیرپوینت
با شرکت یک هزار و پانصد و دو نفر شرکت کننده در دو حوزه امتحانی مازندران
آزمون جامع ارزیابی حرفه ای پودمانی

آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی در مازندران با شرکت یک هزار و پانصد و دو نفر شرکت کننده 9 صبح روز جمعه 26 شهریور ماه سالجاری بطور همزمان در چالوس و آمل برگزار می گردد.

یکهزار و 16 نفر شامل چهارصد و 71 نفر داوطلب زن و پانصد و 45 نفر داوطلب زن در حوزه های امتحانی؛ خواهران به آدرس آمل، خیابان طالب آملی، کوچه دریای 26، مرکز آموزش عامی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران و برادران به آدرس آمل خیابان طالب آملی، کوچه دریای 32،کوچه جمشیدی دبیرستان آیت الله خامنه ای؛ و چهارصد و 86 نفر شامل سیصد و 24 نفر داوطلب زن و یکصد و 62 نفر داوطلب مرد در حوزه ی امتحانی چالوس به آدرس چالوس بین پل فلزی و مسجد جامع، دبیرستان امام خمینی(ره) در آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی شرکت می کنند.

کارت ورود به جلسه آزمون از روز سه شنبه بیست و سوم شهریور ماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفته است.

لازم به ذکر است داوطلبانی که کارت آزمون آنها دارای نقص احتمالی است برای رفع نواقص کارت به محلهای برگزاری آزمون مراجعه نمایند.