راه و منش انقلاب اسلامی ایران بهترین پاسخ به اهانتها و الگویی برای همه بشریت است

۲۳ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۶۶ اخبار شیرپوینت
رئیس واحد استانی مازندران در ششمین جلسه شورای آموزشی

ششمین جلسه کمیسیون آموزشی و موارد خاص واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران سه شنبه بیست و سوم شهریور ماه سالجاری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس فرزانه رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و کسب توشه های معنوی لازم در ماه مبارک رمضان، حادثه شوم اهانت به قرآن کریم را محکوم کردند و اذعان داشتند پیام مقام معظم رهبری تسلی خاطر ما دانشگاهیان را فراهم آورد و همه ما باید در عمل بفرموده ایشان مبنی بر حفظ هوشیاری، عمل به فرهنگ قرآنی، حفظ و تقویت ارزشهای دینی کوشا باشیم. با عمل به ارزشها می توانیم جواب دندان شکنی به نظام استکباری و صهیونیستی بدهیم.

رئیس واحد استانی با اشاره به این مطلب که راه و منش انقلاب اسلامی ایران خود بهترین پاسخ و الگویی برای همه بشریت است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند موضوع اهانت به قرآن مسأله ای عمیق است و محدود به یک یا چند نفر نیست، احترام همه ادیان الهی امری واجب است و همه مسلمانان باید با وحدت کلمه و تعامل مثبت با سایر آیین های الهی به گسترش و تثبیت معنویت در دنیا بکوشند.

در ادامه این جلسه نزدیک به 60 مورد آموزشی رسیده بررسی و در خصوص آنها تصمیم گرفته شد که بیشترین این تعداد مربوط به تغییر رشته دانشجویان بوده است و نتایج این تصمیمات به مراکز مربوطه اعلام شد.

مریم فلاح دبیر این جلسه تأکید کرد دانشجویان باید بدانند تغییر رشته تحصیلی با مشورت مدیر گروه (و شورای آموزشی) مرکز علمی ـ کاربردی محل تحصیل در گروه چهار گانه آموزشی صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر و رعایت حد نصاب نمرات قبلوی سهمیه شاغل/آزاد آزمون سازمان سنجش انجام می پذیرد (اما برای دانشجویان شاغل و همچنین دانشجویان کارشناسی تغییر رشته فقط در زیر گروه آموزشی مربوط امکان پذیر است). وی افزود: هرگونه انتقال دانشجویان صرفاً از طریق تقاضای قبلی و تصویب شورای آموزشی مرکز مبدأ (و موافقت مقصد) امکان پذیر خواهد بود.