برگزاری آزمون جامع در مازندران

۲۷ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۸۶۷ اخبار شیرپوینت
با شرکت یک هزار و پانصد و چهار نفر شرکت کننده
برگزاری آزمون جامع در مازندران

آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در مازندران با شرکت یک هزار و پانصد و چهار نفر شرکت کننده بطور همزمان در چالوس و آمل برگزار شد. این آزمون در چالوس با همکاری مرکز علمی ـ کاربردی کارآموزان چالوس و در آمل با همکاری مرکز علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر واحد (5) مازندران برگزار گردید. گفتنی است حوزه امتحانی آمل یک هزار و 18 نفر و حوزه امتحانی چالوس چهارصد و 86 نفر شرکت کننده داشته است. رئیس واحد استانی مازندران از مراکز برگزار کننده به جهت همکاری صمیمانه و اجرای خوب این آزمون تقدیر نموده است.

لازم به ذکر است چنانچه دانشجو همه پودمان های دوره کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی را طبق مصوب و براساس آیین نامه آموزشی در مدت مجاز و با موفقیت بگذراند، پس از توفیق در آزمون جامع دوره کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی دانش آموخته آن دوره شناخته شده و موفق به دریافت مدرک کاردانی علمی ـ کاربردی در دوره ذیربط می گردد و امکان ادامه تحصیل و کسب تخصص و مهارت در مقاطع بالاتر را خواهد داشت. ـ داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر از موارد آزمون جامع می توانند به لینک دفتر آزمون به آدرس http://uast.ac.ir/azmon/doc/infjame.as   مراجعه نمایند.