طرح قرآنی آفتاب و آئینه

۲۴ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۸۸۵ اخبار شیرپوینت
اولین جلسه طرح قرآنی آفتاب و آئینه در مرکز علمی – کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار شد
طرح قرآنی آفتاب و آئینه

اولین جلسه طرح قرآنی آفتاب و آئینه در مرکز علمی – کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار شد.

جلسه اول طرح قرآنی آفتاب و آئینه با حضور 33 نفر از دانشجویان مرکز علمی – کاربردی فولادین ذوب آمل تشکیل شد و این جلسات به صورت منظم چهارشنبه هر هفته ادامه می یابد.

همچنین بمناسبت اجرای این طرح در مرکز علمی – کاربردی فذا با حضور اساتید گروه معارف و علوم دینی جلسه ای در محل مرکز برگزار گردید که در این جلسه مقرر شد روشهای جدید تدریس معارف دینی توسط اساتید عالم و عامل به معارف دینی در واحدهای درسی مرتبط بکار گرفته شود. همچنین مقرر گردید تبلیغات لازم در خصوص برگزاری طرح آفتاب و آئینه انجام و از اهرم های انگیزشی لازم برای حضور دانشجویان در این طرح استفاده شود.

لازم به یادآوری است طرح قرآنی آفتاب و آئینه از ابتدای سالجاری با هدف گسترش فرهنگ علوم قرآنی در مراکز علمی ـ کاربردی مازندران، برای نخستین بار در کشور در سطح مراکز علمی ـ کاربردی مجتمع جهاد کشاورزی مازندران، مراکز فرهنگ و هنر واحد(2) و کارآموزان در چالوس، مراکز فرهنگ و هنر واحد(5)، آتش نشانی و خدمات ایمنی و فولادین ذوب در آمل بصورت پایلوت به مرحله اجرا در آمد. دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت این طرح قرآنی شامل مباحث روانخوانی، مفاهیم قرآنی، پاسخ به سؤالات و شبهات دانشجویان بصورت ترکیبی در طول هر ترم و در قالب کلاسهای آموزشی، اردوهای قرآنی و سایر برنامه های فرهنگی ـ دانشجویی بوده است.