جلسه توجیهی دانشجویان جدید

۱۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۱۱ اخبار شیرپوینت
برگزاری جلسه آموزشی برای دانشجویان جدید در مرکز ساخا
جلسه توجیهی دانشجویان جدید

مرکز ساخا جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با فضای دانشگاهی برای دانشجویان جدیدالورد رشته های پودمانی جلسه ی آشنایی با مسایل آموزشی برگزار نمود.

به گزارش امور دانشجویی فرهنگی ساخا این جلسه که در سالن اجتماعات مرکز ساخا و با حضور رئیس، معاونان و مسئولین مرکز برگزار گردید رویان رئیس مرکز پس از خیرمقدم گویی به دانشجویان جدید الورورد به تشریح تاریخچه دانشگاه و مسائل مربوط به آن پرداخت. وی  از دانشجویان خواست که در فعالیت های دانشجویی اعم از تشکل های دانشجویی انجمن ها و بسیج شرکت فعا داشته باشند. با بیان این مطلب که مرکز در در راستای برنامه های فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام به اخذ مجوز جهت چاپ نشریه نموده است و  بزودی اولین شماره آن ارائه  خواهد شد، گفت: دانشجویان ممتاز در هر ترم تحصیلی از امتیازات خاصی برخوردار می شوند و در ترم تحصیلی گذشته بیش از 50 نفر از شاگردان اول تا سوم هر گروه آموزشی از تخفیف شهریه برخوردار شدند.

اسداله نوایی معاون آموزش و پژوهش مرکز ساخا که در این جلسه به توضیح مسائل آموزشی و خدمات آموزشی اعم از نحوه ثبت نام، انتخاب واحد، انتقال و مهمان پرداخت با تاکید بر این مطلب که مرکز تابع تقویم آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است، و ارائه شیوه برنامه ریزی آموزشی اظهار داشت: سعی کرده ایم برنامه ریزی ها به شیوه ای باشد  که کلاس ها برای  هر رشته به طور جداگانه در روز های مشخص برگزار گردد.

لازم به ذکر است امور فرهنگی  مرکز ساخا جهت معرفی کامل مرکز به دانشجویان جدید الورود اقدام به طراحی و چاپ بروشور مخصوص مرکز نموده است.