کارگاه آموزشی دانش آموختگان

۲۴ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۱۶ اخبار شیرپوینت
کارگاه آینده یکشنبه هفته آینده در محل مرکز صنعت و آب و برق ساری برگزار می شود.
کارگاه آموزشی دانش آموختگان

چهارمین  کارگاه خدمات آموزشی دانش آموختگان در محل مجتمع آموزشی جهادکشاورزی مازندران برگزار شد.

مهندس احمدی فر کارشناس واحد استانی با اعلام این خبر افزود: این کارگاهها در خصوص نحوه تکمیل پرونده دانش آموختگان و برخی موارد خدمات آموزشی برای کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی ساری، سازه ها، هواشناسی شهید هاشمی نژاد، جامعه اسلامی و بهزیستی مازندران برگزار گردید.

وی افزود: تاکنون 4 کارگاه آموزشی در مراکز علمی - کاربردی منابع طبیعی کلارآباد، فرهنگ و هنر واحد 3 و واحد 4 و جهاد کشاورزی مازندران (ساری) برگزار شد. همچنین کارگاه آینده نیز برای مراکز علمی - کاربردی واحد آموزشی مازندران (صنعت آب و برق ساری)، فرهنگ و هنر(1)،  پست، استانداری، مرکز بهشهر یکشنبه هفته آینده در محل مرکز صنعت و آب و برق ساری برگزار می شود.