برای نخستین بار: پذیرش دوره های کارشناسی پودمانی

۲۵ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۱۹ اخبار شیرپوینت
در نشست هماهنگی روسای مراکز آموزش علمی - کاربردی مازندران دوره های پودمانی بهمن ماه مورد بررسی قرار گرفت.
برای نخستین بار: پذیرش دوره های کارشناسی پودمانی

در این نشست روسای مراکز علمی - کاربردی استان پیشنهاد برگزاری دوره های تمدیدی و جدید آموزشی را بر اساس نیازسنجی منطقه ای ارائه دادند. این دوره ها بنا به پیشنهاد مراکز علمی - کاربردی استان و تائید واحد استانی دانشگاه جامع علمی - کاربردی مازندران با تصویب در کمیته تخصصی علمی - کاربردی (شورای گسترش) نهایی شده و در دفترچه ثبت نام سازمان سنجش آموزش کشور درج و به اطلاع داوطلبان می رسد.

شایان ذکر است در پذیرش دوره های پودمانی بهمن ماه سالجاری علاوه بر دوره های کاردانی برای نخستین بار در دوره های کارشناسی پودمانی (با آزمون) از طریق ثبت نام سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در 97 رشته (شغلی) در کشور ثبت نام بعمل می آید. جزئیات بیشتر از زمان توزیع دفترچه ها و نحوه ثبت نام دوره های پودمانی بزودی به اطلاع علاقمندان می رسد.