جلسه شورای اشتغال و فناوری دانشگاه

۲۷ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۴۳ اخبار شیرپوینت
جهت بررسی طرح‌های اشتغال‌زای دانشجویان متقاضی معافیت از آزمون جامع 14 دی ماه برگزار می گردد
جلسه شورای اشتغال و فناوری دانشگاه

جلسه شورای اشتغال و فناوری جهت بررسی طرح‌های اشتغال‌زای دانشجویان متقاضی معافیت از آزمون جامع در 14 دی‌ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد و آخرین تاریخ پذیرش و دریافت طرح‌های مزبور 4/10/1389 خواهد بود. بدیهی است تاریخ اعلام‌شده قابل تمدید نبوده و بررسی طرح پس از تاریخ مقرر میسر نخواهد بود.

جهت بررسی طرح ها در شورای مزبور لزوماً بایستی شغلی ایجاد شده و شغل در راستای رشته تحصیلی دانشجوی متقاضی معافیت از آزمون جامع باشد، مجوزهای لازم جهت ایجاد شغل از مراجع ذی‌ربط اخذ شده و کلیه مدارک و مستندات شغل به‌نام وی باشد و نیز لزوماً از کلیه طرح‌ها بازدید به‌عمل آمده و گزارش بازدید همراه با فرم تکمیل‌شده ارسال می شود. در ارتباط با طرح‌هایی که پیش از این ارسال شده‌اند نیز رعایت موارد الزامی است.