جلسه نقل و انتقالات دانشجویی

۲۸ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۴۷ اخبار شیرپوینت
مصوبات جلسه نقل و انتقال دانشجویی به مراکز اعلام شد.
جلسه نقل و انتقالات دانشجویی

جلسه گردهم آیی رؤسای مراکز آموزش علمی - کاربردی مازندران با هدف تعادل بخشی به تقاضای نقل و انتقال دانشجویان در سطح مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مازندران و شفاف سازی مراحل تصمیم گیری و پاسخگویی به نیازهای ضروری دانشجویان تشکیل گردید.

رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران با اعلام این مطلب که از 32000 پذیرش دانشجو، هم اکنون بالای (20) هزار نفر در 30 مرکز آموزش علمی ـ کاربردی استان مشغول تحصیلند، گفت: توجه به کیفیت عملکردی مراکز و واقعیت های موجود جامعه امری ضروری است.

فرزانه با اعلام این مطلب که از (23%) دانشجویان مازندران که در مراکز غرب استان مشغول تحصیل می باشند (35%) آنان غیربومی و از (77%) سایر دانشجویان مشغول تحصیل در بخش میانی و شرقی (15%) آنان غیر بومی اند، گفت: (45%) دانشجویان غرب استان زن و (55%) مرد هستند و (23%) شاغل هستند؛ که این آمارهادر استان به ترتیب (40%)، (60%) و (25%) است.

وی با بیان این آمار ها و اعلام اینکه میانگین تقاضای نقل و انتقال در غرب استان (3/2)  برابر میانگین استان است، گفت: با توجه به اینکه حق انتخاب رشته و مرکز آموزش علمی ـ کاربردی محل تحصیل در زمان پذیرش با شخص دانشجو بوده است، انتظار می رود دانشجویان عزیز با پذیرفتن مسئولیت این انتخاب، حتی المقدور از ارائه تقاضای انتقال غیر ضرور جداً خودداری نمایند.

رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران ادامه داد: تقاضای انتقال به تهران میسور نیست مگر اینکه دانشجویان شرایط ماده 39 آئین نامه آموزشی را دارا باشند و انتقال این دسته از دانشجویان در صورت ارایه دلایل و مستندات سرپرستی خانواده، ازدواج و معلولیت دانشجو در زمان تحصیل با موافقت شورای آموزشی مراکز مبدأ و مقصد در برنامه زمان بندی اعلام شده امکان پذیر است.

فرزانه با اعلام اینکه به جهت سیاستهای کلان دولت محترم و جذب سرریز آموزش عالی کلان شهر تهران پذیرش دانشجو غیربومی (تهران) در چند مرکز غرب استان مازندران بسیار بالاست، گفت: پیشنهاد می شود اینگونه دانشجویان با ثبت نام مجدد و سراسری سازمان سنجش در سه مرحله پذیرش سالانه دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی شرکت و نسبت به تغییر محل تحصیل خود براساس شرایط خود اقدام نمایند.

فرزانه به کلیه مراکز علمی – کاربردی استان توصیه کرد: تقاضای دانشجویان را در اولین فرصت در شورای آموزشی مرکز مطرح و با توجه به مستندات ارائه شده، رعایت مقررات مربوطه و بررسی کلیه جوانب در خصوص آن تصمیم گیری نمایند و به واحد استانی گزارش دهند.

وی افزود: مراکزی که در برخی رشته ها با انتقال دانشجویان با مشکل حد نصاب کلاس روبرو می شوند، می توانند به صورت حذف موردی و مهمان شدن یک یا چند درس با این تقاضاها موافقت داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: مراکز علمی - کاربردی توجه داشته باشند که تعداد تقاضای انتقال دانشجویان با کیفیت عملکردی مراکز و ارایه تسهیلات رفاهی رابطه عکس دارد و یکی از راه حل ها برای نقل و انتقال بین مراکز داخل استان می تواند جابجایی دو دانشجو باشد.