حضرت آیت الله جوادی آملی: بهترین مکان جهت آشنایی جوانان با انوار الهی، مسجد است

۱۵ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۸۶ اخبار شیرپوینت
دیدار دانشجویان مرکز ساخا با حضرت آیت الله جوادی آملی
حضرت آیت الله جوادی آملی: بهترین مکان جهت آشنایی جوانان با انوار الهی، مسجد است

به گزارش امور دانشجویی فرهنگی مرکز ساخا، 30 نفر از دانشجویان این که در قالب اردوهای قرآنی طرح آفتاب و آئینه به مسجد مقدس جمکران اعزام شدند، پس از شرکت در مراسم دعای توسل شب چهارشنبه و زیارت حرم مطهر حضرت معصومه سلام اله علیها در قم با یکی از مروجان مکتب قرآن واستادحوزه علمیه قم، حضرت آیت اله جوادی آملی نیز دیدار نمودند.

ایشان با بیان این مطلب که  دانشجویان امید و آینده این مرزوبوم می باشند، خاطر نشان کردند که بهترین مکان جهت آشنایی جوانان با انوار الهی، مسجد می باشد. وی با بیان اینكه محراب ما را به سمت كعبه رهنمون می‌كند، یادآور شد: ما باید از راه محراب مسجد به كعبه راه پیدا كنیم و می‌توان گفت كه محراب مسجد راهنمای ورود به كعبه است.

این مرجع تقلید با اشاره به اینكه محراب راهی برای ورود به بیت عتیق است، اضافه كرد: بیت عتیق خانه ای آزاد محض است و كسی كه بخواهد به بیت عتیق برسد، باید از خیال و هوس دوری كند. وی با اشاره به دعوت دین مبین اسلام به بیت عتیق گفت: برای اینكه بتوان به این خانه رسید، باید از قید و بند دنیا آزاد شد واین چنین آزادی که از طریق محراب  به دست آمده باشد باعث می شود که دانشجویان خود را از بند شبیخون فرهنگی و تهاجمات فرهنگی رها سازند.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به مسئله تاراج فرهنگی گفت: ما باید با رفتار، گفتار و نوشتار خود بهترین الگو برای جوانان باشیم، چرا كه نسل جوان از رفتار ما الگو می‌گیرند.

شایان ذکر است که این دیدار با اقامه نمازجماعت ظهر وعصر به امامت آیت اله جوادی به پایان رسید.