شهدا حقیقت همیشه زنده و جاوید ی هستند که همه ی ما باید از محضر آنان درس بگیریم

۱۷ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۹۸۸ اخبار شیرپوینت
شهدا حقیقت همیشه زنده و جاوید ی هستند که همه ی ما باید از محضر آنان درس بگیریم

دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران که در جمع 120 دانشجوی اعزامی اردوی راهیان نور سخن می گفت، با اذعان این مطلب افزود:شهدا با رشادتهایی که از خود نشان دادند در تاریخ ماندگار شدند و این سفر معنوی در آغاز سال نو برای شما دانشجویان فرصتی است تا برای خود توشه و اجر معنوی بردارید و سالی پربار را آغاز کنید. وی در خاتمه از تمامی دست اندرکاران برگزاری این سفر معنوی تقدیر و تشکر کرد.

مدانلو فرمانده بسیج دانشجویی استان نیز طی سخنانی اذعان کرد: راز ماندگاری شهدا از خودگذشتگی آنان است، زیرا آنان بدنبال کسب شهرت و مقام و در پی کسب دنیا نبودند، آنان خود را ندیدند و جاودانه شدند.

وی ادامه داد: شهداء الگوهای ایثار و از جان گذشتگی اند که برای همه نسلها بخصوص جوانان سرمشق و راه رسیدن به سعادت هستند. مدانلو افزود: اعزام بسیجیان و شهدای جان بر کف به جبهه ها، خط مشی و سلوک آنها و حتی تشییع پیکرهای مطهر شهدا، موجی را در کشور ایجاد می کرد و می کند که غیرقابل وصف است. وی در پایان با بیان اینکه در اردوهای راهیان نور فرصت تجدید پیمان با شهداء و امام شهدا است، افزود: ما باید بتوانیم دست به دست هم پیام شهداء و آگاهی و بصیرت آنها را درک کرده و انتقال دهیم.

اکرم السادات مهربخش رئیس مرکز علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر واحد (1) مازندران نیز برای دانشجویان اعزامی به اردوهای راهیان نور طلب خیر و بهره گیری حداکثری از برکات این سفر کردند.