اساتید مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل تجلیل شدند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۰۵ اخبار شیرپوینت
در مراسم گرامیداشت مقام معلم
اساتید مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل تجلیل شدند

در مراسمی به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و یاد علامه شهید آیت الله مطهری اساتید مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران تجلیل شدند.

در ابتدای این مراسم قنبری رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران ضمن خیر مقدم درباره اهمیت آموزه های علامه شهید آیت الله مطهری سخنانی ایراد نمودند.

در ادامه سخنان دانشجویی 70 ساله که به نمایندگی از دانشجویان این مرکز از اساتید خود قدردانی نمود، زینت بخش این مراسم شد.

دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران نیز ضمن تبریک روز معلم، نقش آیت الله مطهری را در اشاعه فرهنگ اسلامی به ویژه اتحاد حوزه و دانشگاه پر اهمیت برشمردند.

مراسم با قرائت اشعاری در منقبت مقام معلم و با اهداء هدایایی به رسم یادبود به اساتید این مرکز به پایان رسید.

( ۵ )