افتتاح رسمی مرکز علمی - کاربردی هلال احمر مازندران

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۰۶ اخبار شیرپوینت
بمناسبت هفته هلال احمر
افتتاح رسمی مرکز علمی - کاربردی هلال احمر مازندران

آیین افتتاحیه رسمی مرکزآموزش عالی علمی-كاربردی هلال احمر مازندران با حضور دكتر لحمیان رییس دانشگاه جامع علمی – كاربردی استان، دكتر اسدی مدیرعامل هلال احمرمازندران و با حضور ویدئو كنفرانسی دكتر پور حیدری رییس مركز جامع علمی-كاربردی و معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر و انجم شعاع مدیر هماهنگی دفتر دبیر كل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برگزار شد.

در این مراسم دكتر پورحیدری در سخنانی با بیان اینكه كه ارائه آموزش های آكادمیك به امدادگران از طریق راه اندازی مراكز جامع علمی- كاربردی در استانها از رویكردهای جمعیت هلال احمرجمهوری اسلامی می باشد تصریح كرد: تا كنون در یازده استان كشور مراكز جامع علمی-كاربردی راه اندازی شده و ارتقای این ظرفیت به 30 استان كشور از برنامه های مهم جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی می باشد. وی چاپ بیش از یكصد عنوان كتاب در ارتباط با مسائل و موضوعات امداد و نجات ، مدیریت بحران و كمك های اولیه را از اقدامات موسسه جامع علمی-كاربردی هلال احمر جمهوری اسلامی عنوان كرد و افزود: توسعه شعاعی مراكز جامع در دستور كار جمعیت هلال احمر قرار دارد.

در ادامه دكتر اسدی مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران با تقدیر از مساعدت و حمایت ویژه دكتر فقیه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی گفت: امروز روز بزرگی برای جمعیت هلال احمر استان مازندران است كه مایه مباهات می باشد. وی با تاكید بر ضرورت ارتقای قابلیت ها و توانمندیهای عملیاتی جمعیت هلال احمر گفت: ارتقای علمی پرسنل جمعیت استان و امدادگران جمعیت هلال احمر سیاست راهبردی این جمعیت در سالجاری است.

همچنین در ادامه این مراسم دكتر لحمیان رییس دانشگاه جامع علمی- كاربردی مازندران نیز در سخنانی با گرامیداشت هفته هلال احمر و تبریك این رویداد علمی مهم گفت: دانشگاه جامع علمی- كاربردی استان مازندران در فرآیند همكاری های مشترك با هلال احمر مازندران هیچگونه محدودیتی ندارد و ما از توسعه آموزشهای مهارتی استقبال می كنیم. وی ارائه آموزش های علمی در فرآیند مدیریت بحران و اجرای عملیات امداد و نجات را از رویكردهای مهمی دانست كه جمعیت هلال احمر استان در پیش گرفته است.