آئین بزرگداشت روز جهانی ارتباطات

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۱۰ اخبار شیرپوینت
در مرکز علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک مازندران برگزار شد
آئین بزرگداشت روز جهانی ارتباطات

به مناسبت27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات ، همایشی با عنوان:جهانی شدن ارتباطات، فرصت ها و چالشها در روز دوشنبه 26 اردیبهشت ماه سالجاری در مرکز آموزش علمی_کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک مازندران، از سوی دانشجویان رشته روابط عمومی برگزار گردید.

در آغاز این همایش عرب معاون آموزشی مرکز ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات، گفت؛ از بدو تاسیس مرکز علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک مازندران تا کنون  189 نفر در رشته کارشناسی روابط عمومی، 216 نفر در رشته کاردانی روابط عمومی، 208 نفر در رشته پودمانی روابط عمومی فارغ التحصیل شده اند و در سازمانهای و ارگانهای مختلف استان مشغول به خدمت هستند. ایشان در ادامه افزودند: در حال حاضر 161نفر بصورت کاردانی پودمانی و 39 نفر با عنوان کارشناس ترمی روابط عمومی مشغول تحصیل هستند.

در ادامه باقری مدیر گروه روابط عمومی مرکز به عنوان سخنران این همایش، ارتباطات را یک مهارت بسیار مهم وارزشمند خواند و افزود: در حال حاضر نیزاهمیت آن به مراتب از گذشته بیشتر شده است و بدون ارتباطات ادامه بقا و زندگی امکان پذیرنبوده و این مهارت بزرگ بدون ارتباطات میسر نخواهد شد. باقری ادامه داد:  موفقیتهای عظیم در عرصه های اقتصاد، سیاست، فرهنگ و... با توسل به علم ارتباطات دست یافتنی بوده و  بشر نیازمند به این سرمایه مهم و بس ارزشمند است.

وی از روابط عمومی بعنوان پلی برای تسخیر جهان یاد نمود و افزود: در حال حاضر می توان با علم و آگاهی از دانش روابط عمومی و ارتباطات  جهان را تسخیر نمود. مدیرگروه روابط عمومی مرکز با اشاره به نظریه مک لوهان در خصوص دهکده جهانی، افزود: امروزه جهانی شدن دیگر محدود به دهکده جهانی نیست بلکه از آن کوچکتر و به عبارتی خانه ای شیشه ای است. دانشمندان نظریه پرداز زیادی در ارتباط با جهانی شدن و ارتباطات به ارائه نظر پرداخته که از ساده ترین آنها می توان به وابستگی متعادل جوامع و ملتها با همدیگر که در عرصه ارتباطات به وجود می آید، اشاره نمود. باقری جهانی شدن ارتباطات را با پیشرفت های تکنولوژی در عرصه ارتباطات ملازم دانست و افزود: از اختراع ماشین چاپ گوتنبرگ گرفته تا تلگراف و بعد از آن تلفن و رادیو در سال 1920 به عنوان اولین وسیله ارتباط جمعی و سپس تلویزیون و لامپ های تصویری و اینترنت، همزمان با جهانی شدن ارتباطات، رشد. نفوذ و گسترش قابل توجهی یافته است.  وی رفتار و کردار تک تک افراد جامعه را متاثر از ارتباطات دانسته و افزود: فرصتی را که عصر ارتباطات برای ما فراهم نموده است ،باید در این فضای ایجاد شده لیاقتها ،شایستگی ها و توانمدیهای خود را به دیگران شناسانده و سعی نماییم تا نقاط ضعف را مرتفع نماییم. باقری در پایان گفت: دانشجویان با تاسی از فن ارتباطات و روابط عمومی باید خلاق، مبتکر و بدیع باشند.