نشست روسای مراکز علمی - کاربردی مازندران

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۱۱ اخبار شیرپوینت
با حضور معاون پشتیبانی دانشگاه برگزار شد
نشست روسای مراکز علمی - کاربردی مازندران

نشست رؤسای مراکز علمی ـ کاربردی مازندران با حضور کریمی نژاد معاون پشتیبانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و جمعی از مسئولین استان عصر پنجشنبه 29 اردیبهشت ماه سالجاری در محل مرکز آموزش علمی ـ کاربردی مهندسی دریایی محمودآباد برگزار شد.

در ابتدای این نشست رضوانیان معاون آموزش مرکز آموزش علمی ـ کاربردی مهندسی دریایی محمودآباد ضمن خیر مقدم به ارائه گزارش از فعالیت های این مرکز پرداخت.

در ادامه دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران ضمن تقدیر از میزبانی مرکز مهندسی دریایی محمودآباد به ارائه گزارشی از روند اقدامات انجام شده از ابتدای سالجاری پرداخت. وی با بیان اینکه هر کدام از مراکز در نظام آموزش عالی مهارتی وظیفه خطیری را بدوش می کشند، اذعان کرد ما در توزیع رشته ها در دوره های جدید رویکرد جدیدی را اتخاذ کرده ایم و در نظر داریم مراکز علمی ـ کاربردی را به کارخانه ببریم. در این راستا با دو کارخانه خودروسازی در استان نیز مذاکراتی انجام شده است.

همچنین رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران از مراکز جهاد کشاورزی بابلسر و آتش نشانی و خدمات ایمنی آمل خواست تا در طراحی دوره های علمی ـ کاربردی مدیریت دریا و پسماند زباله را با توجه به خواسته استاندار مازندران و نیاز مبرم استان در این بخشها به واحد استانی کمک کنند.

دکتر لحمیان در ادامه از مراکز علمی ـ کاربردی استان به خاطر همکاری خوب در اجرای طرح آمایش آموزش عالی استان تقدیر کرد و گفت: انشاء اله در سالجاری طرحهای فرهنگی خوبی را در دست اجرا داریم و یکی از این طرحها راه اندازی دفاتر بسیج اساتید در واحد استانی و مراکز است. همچنین اردوهای راهیان نور و اردوهای هجرت نیز در سالجاری با قوت در دست برنامه ریزی است.

در ادامه مراسم کریمی نژاد معاون پشتیبانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی طی سخنانی اذعان داشت: اتفاقی اساسی زیربنایی و مبارک در دانشگاه در حال رخ دادن است که منشاء حرکات عظیمی خواهد بود.

وی با بیان اینکه نظام جامع مهارت و فناوری در کنار دو نظام رسمی آموزش عالی کشور با سه زیر نظام آموزش مهارت و فناوری، نظام صلاحیت حرفه ای و نظام اشتغال طراحی شده که نظام آموزش مهارت و فناوری به تصویب هیئت دولت و شورای عالی اداری رسیده است و دو نظام دیگر در حال تدوین و تکمیل است.

کریمی نژاد افزود: نظام صلاحیت حرفه ای که تاکنون 7 ماده از آن به تصویب رسیده است با هدف تبدیل تجربه، آموزش و مهارت به مدرک دانشگاهی در حال تکمیل است و در محور سوم نظام اشتغال که از دغدغه های مهم دولت نیز هست آغاز شده و انشاءاله بزودی به انجام می رسد.

معاون پشتیبانی دانشگاه جامع ادامه داد نظام جامع مهارت دارای ارکان آموزش عالی است و شورای گسترش مستقلی برای آن تشکیل شده و مقاطع تحصیلی تا سطح دکترا در آن تعریف شده است. این نظام متمرکز روی محیط کار است بنابراین جهت دهی مراکز و کلیه تجهیزات، امکانات و منابع انسانی آنها باید مهارتی باشد.

وی افزود: شعار ما این است که هر کارخانه یک دانشکده مهارتی و هر کارگاه یک آموزشگاه مهارتی باشد.

کریمی نژاد با بیان اینکه آموزشهای تخصصی کوتاه مدت از محورهای جدید و اساسی نگرش دانشگاه است و و مراکز علمی ـ کاربردی استانها می توانند با تعریف دوره های جدید و توافق با ارگانها و دستگاههای اجرایی می توانند این دوره ها را به مرحله اجرا دربیاورند.

کریمی نژاد افزود در سالجاری 300 برنامه جدید آموزشی براساس نظام جامع مهارتی طراحی و تصویب شده، 400 برنامه بازنگری شده و در کلیه مقاطع افزایش پذیرش داشته ایم. بنابراین میدان وسیعی ایجاد شده که همه واحدهای استانی و مراکز علمی ـ کاربردی می توانند با توان خوبی که دارند در این فضای جدید کار کنند.

معاون پشتیبانی دانشگاه جامع در خاتمه افزود: در اولین دوره پذیرش دوره های کارشناسی پودمانی یکصد و هشت هزار نفر در آزمون این دوره شرکت کرده اند و انشاءا... برای مهر ماه سالجاری در دوره های کارشناسی ارشد برای اولین بار در دانشگاه جامع پذیرش انجام می پذیرد.

در ادامه نشست به پرسشهای مطرح شده از سوی رؤسای مراکز علمی ـ کاربردی استانها توسط معاون پشتیبانی دانشگاه جامع و رئیس واحد استانی پاسخ داده شد.