وزیر علوم: از مهرماه سالجاری این امکان برای فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی فراهم می شود تا بطور پیوسته تمام مقاطع تحصیلی خود را در نظام آموزش مهارتی بگذراند

۰۸ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۱۲ اخبار شیرپوینت
در جمع روسای دانشگاهها و اعضای هیات علمی دانشگاههای مازندران

در جلسه ای که با حضور وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاهها و اعضای هیأت علمی دانشگاههای مازندران در محل دانشگاه صنعتی نوشیروانی برگزار گردید، دکتر لحمیان رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی مازندران ضمن اشاره به توانایی های بالقوه و ظرفیت دانشگاهی استان مازندران در رابطه با رشته های کاربردی و بستر آماده برای استقرار نظام آموزش عالی مهارتی اذعان کرد: براساس سیاست گذاری هیئت رئیسه دانشگاه جامع علمی - کاربردی کشور واحد استانی مازندران درصدد است تا نظام آموزش عالی مهارتی را در هر یک از بخشهای اقتصادی، گردشگری، صنعتی و تولیدی ... وارد نماید. وی تأکید کرد که با ورود نظام علمی ـ کاربردی به درون صنایع می توان خط تولید کارخانه ها را به دانشکده های مهارتی تبدیل نمود.

دکتر لحمیان افزود: دلیل استقبال علاقمندان از نظام علمی ـ کاربردی علاوه بر توان مهارتی بالای دانش آموختگان در رشته های تخصصی، بعلت شرایطی است که دانشگاه علمی – کاربردی در جهت کارآفرینی و مهارت افزایی برای دانشجویان خود فراهم می آورد.

دکتر دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز  ضمن تشکر از دکتر پورعباس رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور و همکارانشان به جهت تلاش ویژه در تدوین نظام جامع آموزش مهارت و فناوری، بر این نکته تأکید کردند وزارت علوم بر آموزش عالی مهارتی در کنار آموزش نظری اهمیت ویژه ای قایل است و درصدد است تا با راه اندازی دوره های تحصیلی ـ تکمیلی و مهارتی از مهرماه جاری این امکان را برای فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی فراهم آورد تا بطور پیوسته تمام مقاطع تحصیلی خود را در نظام آموزش مهارتی بگذراند. وی خاطر نشان کرد این امر منجر به ایجاد تحول در ساختار آموزش عالی کشور براساس سند آمایش آموزش عالی می گردد.