دوره کمک های اولیه در مرکز ساخا

۱۷ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۲۰ اخبار شیرپوینت
کلاس آموزشی کمک های اولیه را در چهار جلسه برای دانشجویان رشته آتش نشانی این مرکز برگزار شد
دوره کمک های اولیه در مرکز ساخا

انجمن علمی دانشجویان آتش نشان با حضور رییس، مسئولان مرکز و اساتید رشته آتش نشانی جهت آشنایی دانشجویان این رشته با شیوه های مختلف امداد رسانی قبل از رساندن مصدوم  به بیمارستان،کلاس آموزشی کمک های اولیه را طی چهار جلسه  برگزار نمود.

به گزارش امور دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کاربردی ساخا کلاس آموزشی کمک های اولیه در راستای ارتقای  سطح علمی - عملی دانشجویان و بالا بردن توانمندی ها و آمادگی نجاتگران و امدادگران برگزار شده است. در این کلاس آموزشی دانشجویان با شیو ه های مختلف امداد رسانی از قبیل نحوه برخورد با مصدوم (ارزیابی مصدوم)، انجام احیای قلبی و ریوی(CPR)، انجام ریکاوری، نحوه برخور با مصدوم در حال خفگی (بزرگسالان و خرد سالان) آشنا شدند.همچنین در پایان کلاس دانشجویان فعالیت های آموزش داده شده را به صورت نمادین بر روی ماکت به نمایش گذاشتند.