بازدید علمی

۱۷ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۲۱ اخبار شیرپوینت
بازدید دانشجویان مرکز ساخا از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ساری
بازدید علمی

مرکز ساخا جهت آشنایی بیشتر دانشجویان رشته  آتش نشانی به ویژه گرایش امداد و نجات با نحوه عملیات نجات در چاه و شیوه های مختلف امدادرسانی به مصدوم، دانشجویان این رشته را به  مرکز آموزشی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ساری اعزام نمود.

به گزارش امور دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کابردی ساخا این بازدید که به همت انجمن علمی دانشجویان آتش نشان و با حضور اعضای انجمن و اساتید این رشته در محل مرکز آموزشی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ساری برگزار گردید. بر پایه این گزارش دانشجویان با کلیه وسایل و تجهیزات امداد رسانی در چاه ، نحوه استفاده از آنها ، شیوه های مختلف امداد رسانی به مصدوم ،آشنا شدند. همچنین از جدیدترین و مجهز ترین نوع خودروی امداد و نجات و ابزار آلات جدید مربوط به آن و سگ های نجات و دیوار مخصوص صعود (صخره نوردی) بازدید نمودند در پایان نیز عملیات نجات در چاه به صورت نمادین توسط اعضای انجمن علمی دانشجویان آتش نشان به اجرا در آمد.