معاون سیاسی امنتی استاندار مازندران: كارآفرینی و خوداتكایی در حوزه های مختلف از رویكردهای دولت است

۲۳ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۲۶ اخبار شیرپوینت
در مراسم افتتاح نمایشگاه مهارت و فناوری دانشگاه جامع علمی - كاربردی استان

هادی ابراهیمی در مراسم افتتاح نمایشگاه مهارت و فناوری دانشگاه جامع علمی - كاربردی استان مازندران در ساری، افزود: كارآفرینی یكی از اولویتهای جدی نظام است و سال جهاد اقتصادی، فرصتی مغتنم برای دستیابی به اهداف اصلی نظام همچون مهارت آموزی و كارآفرینی است .
وی با اشاره به راه اندازی و افتتاح طرح های عمرانی در مناطق مختلف كشور، بیان داشت: عمران و آبادانی ، توسعه و كارآفرینی و تلاش مستمر از مهمترین جهت گیری های دولت است .
ابراهیمی دانشگاه جامع علمی - كاربردی را متولی كارآفرینی در كشور دانست و اظهار داشت : این مجموعه دانشگاهی باید گام های مستحكم تری را در این زمینه بردارد تا شاهد نتایج مطلوب تری باشیم .
وی با تاكید بر لزوم گسترش فرهنگ كارافرینی در مراكز آموزش عالی، افزود: رویكرد مراكز آموزش عالی و دانشگاهای كشور همچون دانشگاه حامع علمی - كاربردی باید از مدرك گرایی به سمت مهارت گرایی و كارآفرینی تغییر پیدا كند تا از این طریق بتوانیم روند اشتغال را با سرعت بیشتری به پیش ببریم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با تاكید برلزوم توسعه روحیه پژوهش محوری در مراكز دانشگاهی،گفت: فعالیت های پژوهشی باید در خدمت تولید باشد تا شاهد ارتقا تولیدات داخلی، خودكفایی، خود اتكایی و رقابت پذیری محصولات در بازهای داخلی و جهانی باشیم .
وی با تاكید بر نگاه كارشناسانه و دقیق برای تاسیس رشته های تحصیلی جدید در این مجموعه دانشگاهی، گفت: توسعه رشته های تحصیلی بومی و مورد نیاز استان باید در دستور كار قرار گیرد.
ابراهیمی وجود بیكاران فارغ التحصیل دانشگاهی در رشته های كشاورزی در مازندران كه قطب كشاورزی كشور است را ناشایست دانست و از مسئولان مربوطه خواست برنامه ریزی و اقدامات لازم را برای بهره گیری از این نیروها به عمل آورند.
نمایشگاه مهارت و فناوری كه  با همت دانشگاه جامع علمی كاربردی مازندران در محل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساری آغاز شد،توسعه روحیه كارآفرینی و به نمایش گذاشتن دستاورد های این مجموعه را هدف قرار داده است . ك/2